15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πυροβολούσαν από τα παράθυρα του οχήματος στο Λασίθι

Ημερομηνία:

Οι δύο νεαροί 21 και 22 χρόνων έκαναν βόλτες με ένα αγροτικό φορτηγάκι και πυροβολούσαν στον αέρα, προκαλώντας αναστάτωση
Πολλές… ταινίες γουέστερν πρέπει να έβλεπαν δύο νεαροί 21 και 22 χρόνων, οι οποίοι έκαναν βόλτες με ένα αγροτικό φορτηγάκι στο Οροπέδιο Λασιθίου πυροβολώντας από τα παράθυρα στον αέρα, το πρωί του Σαββάτου, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους που ειδοποίησαν την Αστυνομία!

Αμέσως, οι αστυνομικοί του τοπικού σταθμού ζήτησαν ενισχύσεις για τον εντοπισμό των δυο «πιστολέρο» και ξεκίνησε επιχείρηση σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Τ.Α.Ε. Λασιθίου. Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθησαν και στο φορτηγάκι κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, φυσίγγια και κάλυκες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Τον έπιασαν με πιστόλι και βρήκαν ναρκωτικά

Κατά την διάρκεια ελέγχου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνης ένας Έλληνας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, καθώς πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι με σφαίρες στον γεμιστήρα του. Ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και σε ένα σπίτι στο Ρέθυμνο όπου κατοικούσε προσωρινά. Στο πρώτο βρέθηκαν 29,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στο δεύτερο ένα κυνηγετικό όπλο με ένα φυσίγγιο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης. Για τις δραστηριότητές του διενεργείται προανάκριση, ενώ και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...