17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στο δρόμο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Ημερομηνία:

Έγκλημα και νέα τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου το απόγευμα της Τετάρτης καθώς άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στον δρόμο, ενώ λίγη ώρα αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο δράστης ηλικίας 35-40 χρόνων πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την 32χρονο εκπαιδευτικό, πρώην σύντροφό του, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή Θεοτόκος τον δράστη νεκρό στο σπίτι του. Είχε αυτοπυροβοληθεί με το ίδιο όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής της 32χρονης εκπαιδευτικού.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ