27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Πόλεμος Άρη Χατζηστεφάνου – periodista.gr με αφορμή το σκάνδαλο με τις περούκες και τον Θάνο Δημάδη

Ημερομηνία:

Πόλεμος φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει μεταξύ του γνωστού δημοσιογράφου και δημιουργού ντοκιμαντέρ Άρη Χατζηστεφάνου και της ιστοσελίδας periodista.gr, που είναι κοντά στον Υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά, αναφορικά με το σκάνδαλο με τις περούκες και τη συνεργασία του Θάνου Δημαδή με το periodista.gr

Διαβάστε τι γράφει ο Άρης Χατζηστεφάνου από την ιστοσελίδα του info-war.gr:

Σβήνουν τα ίχνη του Δημάδη από φιλικό site του Ν.Παπά

Του Άρη Χατζηστεφάνου

Την εποχή που ο Στάλιν έσβηνε από τις φωτογραφίες τους παλιούς του συνεργάτες θυμίζει το site Periodista, το οποίο αφαίρεσε όλα τα κείμενα του συνεργάτη του Θ.Δημάδη.

Το Periodista, που χαρακτηρίζεται στην δημοσιογραφική αγορά ως το πιο φιλικό προς τον Ν.Παπά site του ελληνόφωνου Ιντερνετ, παρουσίαζε κάποτε με τυμπανουκρουσίες τη συνεργασία του με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Όπως χαρακτηριστικά έγραφαν “Μια σημαντική συνεργασία ξεκινάει σήμερα για το Periodista.gr. Στην ομάδα μας εντάσσεται ο γνωστός, έγκυρος δημοσιογράφος και εξαίρετος ανταποκριτής στις ΗΠΑ, Θάνος Δημάδης”.

Αν αναζητήσετε σήμερα τα συγκεκριμένα άρθρα θα διαπιστώσετε ότι έχουν διαγραφεί από το site… αλλά όχι και από τη “μνήμη” της Google όπου και τα εντοπίσαμε.

Το ερώτημα είναι τι μεσολάβησε και έσπασε ο αρραβώνας με την επικοινωνιακή παρέα του Ν.Παπά, πριν ο Δημάδης εντοπιστεί με περούκα να παρακολουθεί τον υπουργό.

dim

dimadis

Και άλλη μια υπενθύμιση: Πριν απο χρονια οταν ο Δημάδης, όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοί του στον ΣΚΑΙ, ένιωσαν συντονισμένα την εσωτερική ανάγκη να επιτεθούν συντεταγμένα στο ντοκιμαντέρ Debtocracy, μας είχε κατηγορήσει για απλοϊκή, ειδεχθή και επικίνδυνη σκέψη.

Δικαίωμά του. Όλοι οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι το έκαναν.

Μεταξύ άλλων όμως μας κατηγορούσε ότι θέλουμε να στέλνουμε σε άλλους το λογαριασμό. “Κάποιος άλλος πληρώνει για εμάς” έγραφε χαρακτηριστικά.

Περίεργα παιχνίδια παίζει η μοίρα με τους λογαριασμούς.

Η απάντηση της ιστοσελίδας periodista.gr:

Ο Θάνος Δημάδης, το Periodista.gr, το καρναβάλι στη Νέα Υόρκη και τα καρναβάλια της Αθήνας

Σύντομα και απλά.

Χθες στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και τον χρέωσαν συνελήφθησαν από τις αμερικανικές αρχές

Οι δύο δημοσιογράφοι, Θάνος Δημάδης του ALPHA και Δημήτρης Σουλτογιάννης του STAR, παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Ο Θάνος Δημάδης, ο οποίος συνεργάζεται με σειρά ΜΜΕ, από τον Alpha, μέχρι το thetoc και την Εφημερίδα των Συντακτών, ξεκίνησε να αρθρογραφεί ελεύθερα στο Periodista. gr τον περασμένο Ιούλιο. Χθες, μετά το συμβάν στις ΗΠΑ επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο, μιλήσαμε μαζί του και συμφωνήσαμε σε καλό κλίμα να μην συνεχιστεί η συνεργασία με το Periodista.gr. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το Periodista.gr διαφωνεί με τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν από τους δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη. Γενικά διαφωνούμε με τις πρακτικές παπαράτσι και δεν θεωρούμε ότι οι περούκες είναι εξοπλισμός για ανταποκριτές στις ΗΠΑ. Κυρίως, όμως, στη μάχη που δίνει αυτή τη στιγμή, αυτή η κυβέρνηση, στη μάχη κατά της διαπλοκής, στη μάχη για ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, στη μάχη ενάντια στα δομημένα συμφέροντα είμαστε κάθετα στο πλευρό της και δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν σκιές σε σχέση με τον δικό μας ρόλο, ειδικά όταν οι ολιγάρχες των μίντια έχουν εξαπολύσει με κάθε τρόπο επιθέσεις κατά της κυβέρνησης, της διαφάνειας και της δημοκρατίας.

Για την υπόθεση πρέπει εκτός από τους δύο δημοσιογράφους να απαντήσουν και οι ιδιοκτησίες του Alpha και του Star.

To periodista.gr ενημερώνει τους αναγνώστες του λοιπόν, ότι ουδεμία σχέση έχει με τις ενέργειες του συνεργάτη του, δεν είχε ενημερωθεί ποτέ για τις προθέσεις του και δεν εγκρίνει, ούτε αναγνωρίζει φυσικά, πρακτικές μασκαρέματος και πλαστογραφίας που υποκρύπτουν σκοπιμότητες, τις οποίες πρέπει να αναζητήσει κανείς στους τηλεοπτικούς σταθμούς της διαπλοκής.

Πάμε παρακάτω.

Βγήκαν από χθες το βράδυ από το λαγούμι τους οι γνωστές κόνιδες της Δεξιάς, οι καρπαζοεισπράκτορες των αποστατικών μορφωμάτων και διάφορα καρναβάλια που τα γνωρίζουμε πολύ καλά για να μας κατηγορήσουν ότι εξαφανίσαμε τα άρθρα του Θάνου Δημάδη από το Periodista.gr. Δεν σκέφτηκαν ή δεν θέλησαν να σκεφτούν οι… Τιτάνες της σκέψης ότι κανένα άρθρο δεν εξαφανίστηκε. Απλά αφαιρέθηκε η στήλη που είχε δημιουργηθεί για να υποδέχεται να άρθρα του Θάνου Δημάδη. Και πως θα εμφανίζονται τα άρθρα, αφού αφαιρέθηκε η στήλη; Το Periodista.gr είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με άλλους αρθρογράφους. Όταν σταμάτησε η συνεργασία, οι στήλες τους αφαιρέθηκαν και τα άρθρα τους δεν εμφανίζονται πια. Για όποιον θα θέλει, όμως, είναι στη διάθεσή του.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα…

ΥΓ: Κάποιοι “φίλοι” που στις μεγάλες μάχες κρύβονται, την στιγμή που το periodista.gr δίνει καθημερινά μάχη στην πρώτη γραμμή ας είναι πιο προσεκτικοί σε όσα γράφουν γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά. Μα πάρα πολύ καλά…

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ