13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Πόλεμος και αυτό το καλοκαίρι στη Γαύδο για το νερό

Ημερομηνία:

Διαστάσεις έχει πάρει το ζήτημα της απομάκρυνσης μιας βρύσης στο Σαρακήνικο της Γαύδου από δημοτικό συνεργείο. Στο γεγονός είχε αναφερθεί με εκτενή της ανάρτηση στα social media η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση η οποία κάνεις τις διακοπές της στο ακριτικό νησί, μαζί με την κόρη της.

Στο θέμα επανέρχεται με ανακοίνωσή του ο δήμος Γαύδου διευκρινίζοντας ότι το δημοτικό συνεργείο απομάκρυνε μια παράνομη παροχή νερού, το επίμαχο βρυσάκι δηλαδή, το οποίο άγνωστοι είχαν τοποθετήσει αυθαίρετα.

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

“Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, ο Δήμος Γαύδου ενημερώνει ότι αποσύνδεθηκε παράνομη παροχή (βρυσάκι) που άγνωστοι συνέδεσαν αυθαίρετα τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Σαρακήνικου, παρά τις ενημερώσεις μας για την ανεπάρκεια  των υδατικών πόρων και τις αυξημένες ανάγκες των ημερών (βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της τουριστικής κίνησης). Τα δύο δημοτικά ντουζ με κερματοδέκτη και το δωρεάν ντουζ απέχουν 100μ. και 200μ. από την ακτή αντίστοιχα.

Υ.Γ. 1: ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ. ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.

Υ.Γ. 2: Το νησί έχει κατοίκους για τους “ετοιμοπόλεμους”

Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε αξέχαστες διακοπές στο νησί μας.

Από το Δήμο Γαύδου”

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Υπενθυμίζεται ότι η δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, μια ημέρα μετά την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση είχε επισημάνει ότι “το νησί έχει περιορισμένους υδάτινους πόρους τους οποίους πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστά.

Το φαντάζεστε για παράδειγμα ξαφνικά να κοπεί στις ταβέρνες το νερό; Είναι ευθύνη του Δήμου η διαχείριση του νερού γιατί αν μείνουμε χωρίς νερό, πάλι ο δήμος θα φταίει”.

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει η ηθοποιός στο Instagram:

"google ad"

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...