16.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Π. Λαφαζάνης για εμπλοκή ΝΑΤΟ στο Αιγαίο: Σε ανυποληψία η κυβέρνηση Τσίπρα με την εθελόδουλη μνημονιακή στάση της

Ημερομηνία:

Την ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση Τσίπρα με την εθελόδουλη μνημονιακή στάση της, μαρτυρά η συμπεριφορά αγνόησης και απαξίωσης της χώρας μας, από Γερμανία και Τουρκία που κάνουν προτάσεις και μάλιστα ερήμην της ελληνικής κυβέρνησης, για την στρατιωτική δραστηριοποίηση του ΝΑΤΟ στον Αιγαιακό χώρο, με αφορμή την προσφυγική τραγωδία.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της ΛΑ.Ε ο επικεφαλής της Παναγιώτης Λαφαζάνης, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε εμπλοκή του ΝΑΤΟ, στο όνομα των προσφύγων και σε οποιοδήποτε χώρο του Αιγαίου, όχι μόνο δεν θα είναι χρήσιμη, αλλά θα είναι και από κάθε άποψη απαράδεκτη, ενώ μπορεί να αποβεί και άκρως επικίνδυνη, ειδικά για τα ελληνικά συμφέροντα.

«Η ανάμειξη του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το οποίο με τους τυχοδιωκτισμούς του είναι κατ? εξοχήν υπεύθυνο για τις αιτίες που προκαλούν τις προσφυγικές ροές, όχι μόνο δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, αλλά αντιθέτως θα περιπλέξει και θα εντείνει την προσφυγική τραγωδία», υποστηρίζει Παναγιώτης Λαφαζάνης, κρούοντας τον κίνδυνο για «αρνητικές έως επικίνδυνες συνέπειες για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα» ενώ λαμβάνοντας υπόψιν τις κατά καιρούς θέσεις του ΝΑΤΟ για το Αιγαίο.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...