19.8 C
Chania
Thursday, October 17, 2024

Άρση ασυλίας του Πολάκη αποφάσισε η Βουλή – Οι μάρτυρες που οδήγησαν στην καταδίκη τη Novartis στις ΗΠΑ κρίθηκαν στην Ελλάδα… αναξιόπιστοι, είπε ο Χανιώτης βουλευτής

Ημερομηνία:

Την άρση ασυλίας του βουλευτή και υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, με 224 ψήφους υπέρ έναντι 46 κατά και δύο «παρών», αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Πολάκης παραπέμπεται στη δικαιοσύνη με το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης μέσω του διαδικτύου, εναντίον του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis.

Πολάκης: Δεν παίρνω λέξη πίσω

Ο κ. Πολάκης επέμεινε και σήμερα ότι δεν παίρνει «ούτε λέξη πίσω» για όσα κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη, με τον τελευταίο να υπογραμμίζει ότι «έχει ελεγχθεί από όλες τις αρμόδιες αρχές, έχει αθωωθεί από όλους τους θεσμούς, όλα έχουν κριθεί από τη δικαιοσύνη, δεν υπήρξαν καν ενδείξεις ή αποχρώσεις για να ασκηθεί κατηγορία εναντίον του και η μήνυση είναι το έσχατο μέσο για να σταματήσει να σπιλώνεται η τιμή και η αξιοπρέπειά του».

«Δεν παίρνω λέξη πίσω. Ούτε το λαδέμπορας, ούτε το αδιευκρίνιστος, ούτε τον χρηματισμό από τη Novartis. Ελπίζω στη δίκη που θα γίνει και που θα είμαι κι εγώ παρών, να βρούμε έναν δικαστή ο οποίος θα μπει στην ουσία της υπόθεσης. Έτσι όπως μπήκαν οι αμερικανοί δικαστές και με τις καταθέσεις τριών ουσιωδών και αξιόπιστων μαρτύρων, ανάγκασαν τη Novartis να έρθει σε συμβιβασμό με το αμερικανικό δημόσιο και να πληρώσει 350 εκατ. δολάρια», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Επιμένω σε αυτά που είπα το 2016, είχα απόλυτο δίκαιο. Εγώ δεν ζητώ καμιά συγνώμη από κανέναν ο οποίος διασπάθισε δημόσιο χρήμα. Δεν ζητάω καμία συγνώμη και υπόσχομαι στον ελληνικό λαό ότι μέχρι το τέλος θα συνεχίσω να πολεμώ για να φτιάξουμε μια έντιμη Ελλάδα».

Πιο συγκεκριμένα στην ομιλία του είπε:

Έχει καταντήσει έθιμο πλέον. Κάθε φορά που ξεκινάει μία σύνοδος της Βουλής, έχετε και μία άρση ασυλίας μου. Αυτό αποδεικνύει βέβαια το πόσο πολύ κάποιους από τη Νέα Δημοκρατία τους ενόχλησε, τους πείραξε, τους ακούμπησε, τους άγγιξε η δραστηριότητά μου, και ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αλλά και την περίοδο 2019-2023 που ήμασταν αντιπολίτευση, όταν αναγκαστήκατε να απομακρύνετε δύο-τρεις βουλευτές σας και κάποιοι άλλοι να μην εκλεγούν μέσα από τις αποκαλύψεις του τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ. Και με τους περισσότερους από αυτούς έχουμε και εκκρεμείς δικαστικές εκκρεμότητες.

Εδώ τώρα, η σημερινή υπόθεση έχει μια διαφορά. Η διαφορά που έχει η σημερινή υπόθεση είναι ότι ο κύριος Γεωργιάδης, ο τωρινός υπουργός Υγείας, μου κάνει μήνυση ότι τον συκοφαντώ και τον λασπολογώ και τον δυσφημώ επειδή τον αποκαλώ λαδέμπορα, επειδή τον αποκαλώ αδιευκρίνιστο και επειδή λέω ότι τα πήρε από τη Novartis. Το κάνει στο έδαφος της αρχειοθέτησης της υπόθεσής του τον Γενάρη του 2022. Το κάνει στην αίσθηση της παντοδυναμίας που νιώθει η Νέα Δημοκρατία ότι έχει, λόγω και των εσωτερικών προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο, πιστεύοντας ότι θα μπορέσουνε και με τη μήνυση εναντίον μου να κλείσουνε όποια φωνή υπάρχει και η οποία βγάζει στη φόρα αυτό το οποίο έκαναν και ως κυβέρνηση παλιότερα, αλλά και επαναλαμβάνουν με ένα πολύ ανώτερο τρόπο από το 2019 και μετά με τα 15-20 δις των απευθείας αναθέσεων και όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν με τον τρόπο που σπαταλιέται το ταμείο ανάκαμψης.

Λοιπόν, επειδή δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά σήμερα, γιατί έχω ένα πρόβλημα με έναν αδερφικό μου φίλο, θα προσπαθήσω να είμαι πολύ ψύχραιμος και πολύ συγκεκριμένος. Πρώτον, δεν παίρνω λέξη πίσω. Όταν λέμε λέξη, λέξη. Ούτε το λαδέμπορας, ούτε το αδιευκρίνιστος, ούτε το χρηματισμό από την Novartis. Και θα πω γιατί. Και ελπίζω στη δίκη που θα γίνει και που θα είμαι και εγώ παρών, εννοείται, να βρούμε έναν δικαστή, να βρούμε έναν δικαστή ο οποίος να μπει στην ουσία της υπόθεσης, έτσι όπως μπήκαν οι Αμερικανοί δικαστές, έτσι όπως μπήκε το FBI, το οποίο ανάγκασε, επαναλαμβάνω, ανάγκασε, επειδή τρεις ουσιώδεις και αξιόπιστοι μάρτυρες που έδωσαν κατάθεση εκεί και έδωσαν κατάθεση και εδώ, αυτοί οι τρεις ουσιώδεις και αξιόπιστοι μάρτυρες ανάγκασαν τη Novartis να έρθει σε συμβιβασμό με το αμερικανικό δημόσιο, να πληρώσει 345 εκατομμύρια για αυτό το συμβιβασμό, επειδή πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες στην Ελλάδα χρηματίστηκαν για να στηρίξουν και να πριμοδοτήσουν την εταιρεία Novartis.

Μια μικρή παρένθεση πριν πάω στο μεγάλο που είναι το ουσιαστικό. Λαδέμπορα σας αποκάλεσα, κύριε Γεωργιάδη, πρώτη φορά όταν ήσασταν υπουργός Ανάπτυξης και θυμάστε πάρα πολύ καλά γιατί το είπα. Και σας είπα και προστάτη των μαυραγοριτών. Είπα κι άλλα. Και προστάτη των λαδέμπορων. Πηγαίνοντας στο περίπτερο, είδα ένα αποτέλεσμα της θητείας σας εκεί. Το θυμάστε αυτό; Αυτό είναι ένα μπουκαλάκι αντισηπτικό που έχει στα περίπτερα, στα σούπερ μάρκετ, παντού. Δεν πουλιέται μόνο στα φαρμακεία. Είναι πνευματώδες διάλειμμα, το οποίο επί COVID τρελάθηκε στις πωλήσεις επί θητεία σας, κύριε Γεωργιάδη, ακριβώς επειδή, παρά το ότι σας φωνάζαμε και εγώ και πολλοί άλλοι, βάλτε διατίμηση στα είδη πρώτης ανάγκης και στα είδη προστασίας με τον κορονοϊό, εσείς απαντούσατε όχι γιατί θα μείνει η αγορά χωρίς τα υλικά αυτά.

Και έτσι φτάσαμε να πουλιούνται οι στολές προστασίας αντί για 3€, 18€. Και αυτό εδώ που ήταν καθαρά δικό σας θέμα ενώ είχε τιμή πριν ξεκινήσει η κρίση 0,30€-0,40€-0,50€, έφτασε να πουλιέται 2,5€. Ξέρετε πόσο πουλιέται σήμερα από τη θητεία σας και μετά; Γιατί παρέμεινε; Γιατί εδώ στην Ελλάδα ό,τι ακριβαίνει δεν πέφτει μετά. 1,5€, δηλαδή 750 δραχμές. Κάντε το λίγο σύγκριση, εμείς που είμαστε και πιο παλιοί. Θα μπορούσε ποτέ να πουληθεί αυτό το πράγμα 7,5 στάρι; Ένα στάρι και πολύ ήτανε αντί για 0,30 λεπτά. Λοιπόν, αυτό εδώ έχει μείνει στο 1,5€ λόγω του ότι τότε αρνιόσασταν οποιαδήποτε διατίμηση, κάτι που δεν αρνήθηκαν μεταγενέστεροι υπουργοί από σας, είτε εκεί, είτε στο Εμπορίου, οι οποίοι είπανε με τη βάση της ακρίβειας που υπήρχε τότε, βάλαν διατίμηση σε κάποια είδη και έλεγχο του ποσοστού κέρδους. Εδώ, αυτοί δούλεψαν με 1000% κέρδος, δούλεψαν αυτοί εδώ με 500% κέρδος και δουλεύουν ακόμα. Το έφερα επίτηδες για τώρα, σήμερα το πρωί.

Πάμε, γυρνάμε στα υπόλοιπα. Το ότι οι μάρτυρες της Novartis που κατέθεσαν στην Αμερική ήταν ουσιώδεις και αξιόπιστοι και ότι ήταν οι ίδιοι που κατέθεσαν εδώ οι ίδιοι, δεν το λέω εγώ, δεν το λέω εγώ, το λέει το δικαστικό συμβούλιο. Από ανώτατους δικαστικούς που έβγαλαν το πόρισμα του 306 του 22, το δικαστικό συμβούλιο που παρέπεμψε την κυρία Τουλουπάκη και τον κύριο Παπαγγελόπουλο με τις κατηγορίες που τους παρέπεμψε. Με την αθώωση της Τουλουπάκη και με την πλημμεληματική του κυρίου Παπαγγελόπουλου, λοιπόν αυτό το δικαστικό συμβούλιο στο πόρισμα που έβγαλε λέει πεντακάθαρα ότι καλώς οι εισαγγελείς, η κυρία Τουλουπάκη και οι άλλοι δύο βρήκαν από τη δικαστική συνδρομή του FBI τρεις μάρτυρες που κατέθεσαν εκεί και οι οποίοι εκ της θέσεώς τους, λόγια του δικαστικού συμβουλίου, είχαν απόλυτη γνώση για να συνεισφέρουν στην υπόθεση.

Άρα λοιπόν, και γιατί τα λέω αυτά και επιμένω σε αυτά; Επιμένω γιατί η πράξη αρχειοθέτησής σας, κύριε Γεωργιάδη, όχι αθώωσης, στηρίζεται σε έναν παράλογο συλλογισμό, ότι αυτοί οι μάρτυρες είναι αναξιόπιστοι. Οι ίδιοι μάρτυρες που στην αμερικανική δικαιοσύνη κατέθεσαν και απέδειξαν τα ίδια πράγματα και ανάγκασαν τη Novartis να συμβιβαστεί και να πληρώσει 350 εκατομμύρια, γιατί θα πλήρωνε πολύ περισσότερα. Αυτοί οι μάρτυρες εδώ είναι αναξιόπιστοι. Πραγματικά, επειδή εγώ τη διάβασα την αρχειοθέτηση πολύ προσεκτικά, και επειδή και η κόρη μου η μία κάνει αυτή την περίοδο άσκηση ως δικηγόρος και ασχολείται με διάφορα πράγματα, είδα κάποια πράγματα τα οποία θα πρέπει να διδάσκονται στις νομικές σχολές του μέλλοντος ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Τι να μην κάνεις, παιδί μου, αν θες να γίνεις δικαστής.

Θα δώσω δυο-τρία παραδείγματα για να τα καταλάβει και ο κόσμος, γιατί όλος αυτός ο ορυμαγδός των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων που λέει “αρχειοθετήθηκε ο Γεωργιάδης, αθώος ο Γεωργιάδης”, σκεπάζει το πραγματικά τραγικό σκεπτικό με το οποίο αρχειοθετούνται.

Προσέξτε το Harvard Project, το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα. Δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Ήταν η προσπάθεια της Άρτης να περάσει 10 φάρμακα, να πάρουν τιμή και να μπουν στη θετική λίστα στην Ελλάδα. Γιατί αν έμπαιναν νωρίς, θα έπαιρναν υψηλότερη τιμή. Και η τιμή της χώρας μας, επειδή χρησιμοποιούνταν σε άλλες χώρες, θα πολλαπλασίαζε τα κέρδη της Βάτης και στις άλλες χώρες. Αυτός που υλοποίησε το Harvard Project είναι ο κ. Γεωργιάδης. Με ποιο τρόπο;

Έκανε μία μικρή αλλαγή σε μία υπουργική απόφαση, με την οποία η υπουργική απόφαση τιμολόγησης των φαρμάκων και ένταξής τους στη θετική λίστα έλεγε ότι για να μπει ένα φάρμακο και να πάρει τιμή στην ελληνική αγορά, πρέπει να κυκλοφορεί και να αποζημιώνεται στα 2/3 των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τουλάχιστον σε 12 χώρες. Κάνει, λοιπόν, μία πονηρή αλλαγή ο κ. Γεωργιάδης με υπουργική απόφαση και λέει στα 2/3 των χωρών που κυκλοφορεί. Δηλαδή, κυκλοφορεί σε τέσσερις χώρες, αποζημιώνεται σε τρεις, το παίρνει. Κυκλοφορεί σε δύο χώρες, αποζημιώνεται στη μία, ξαναμπαίνει με αυτό τον τρόπο.

Για να μην καθυστερώ, θα αποδειχτούν αυτά στο δικαστήριο. Θα τα μετρήσουμε ένα-ένα τα 10 φάρμακα εκεί και θα μετρήσουμε και το κέρδος της εταιρείας από αυτά. Και ενώ, λοιπόν, ο κ. Καψιμάλης, ο εισαγγελέας που αρχειοθέτησε τον κ. Γεωργιάδη, λέει αυτά τα πράγματα και ότι έτσι έγινε και το περιγράφει. Μετά λέει: «Μα, δεν είναι δυνατόν να κατηγορήσουμε τον κ. Γεωργιάδη ότι χρηματίστηκε». Γιατί την άνοιξη -αυτό έγινε τον Σεπτέμβριο- την άνοιξη υπέγραψε μία υπουργική απόφαση με την οποία ξαναγύρισε το προηγούμενο καθεστώς. Δηλαδή, υπογράφει την απόφαση, κάνουν τη δουλειά, μπαίνουν τα 10 φάρμακα και μετά ξαναγυρίζει στην προηγούμενη απόφαση.

Λέει με τη δεύτερη απόφαση: «Στράφηκε εναντίον των συμφερόντων της εταιρείας και της Βάτης. Άρα, λέει, είναι άτομο χαρακτηριστικής κουφότητας». Έτσι ακριβώς το γράφει μέσα. Χαρακτηριστικής κουφότητας. Δεν καταλαβαίνει τι κάνει αφού χτύπησε τα συμφέροντά τους. Δηλαδή, μας το λέει «ψου λό γαζί» ο Καψιμάλης.

Δεύτερο παράδειγμα. Λέει ότι, και εδώ πιάνει και τον Αβραμόπουλο χειρότερα από τον κ. Γεωργιάδη. Ενώ, λοιπόν, έχει καταθέσεις μαρτύρων που λένε την τάδε μέρα, ο Φρουζής του έφερε βαλίτσα με 2 εκατομμύρια, την άλλη μέρα, ο Φρουζής του έφερε φάκελο και του έδωσε 70 χιλιάρικα, του έφερε φάκελο και του έδωσε 50 χιλιάρικα και του τα έδωσε στο γραφείο που είναι εκεί από πίσω, που έχει αυτό το χρώμα, που είναι έτσι οι πόρτες, που είναι τα τέτοια. Είναι το γραφείο το δικό μου, λοιπόν, που είναι έτσι τα πράγματα κτλπ. Αυτό που είχα και εγώ σαν υπουργός, αν το θυμάμαι καλά με την περιγραφή που βλέπω, ε και του τα έδωσε έτσι.

Και τα τελευταία ήταν και για το σπίτι και τα λοιπά για επισκευές και τέτοια. Α, λέει ο Καψιμάλης: «Ο φάκελος δεν είναι βαρύς, άρα, πώς βρίσκεται η προστατευόμενη μάρτυρας η γραμματέας διότι ήταν του Φρουζή να πάει μαζί;» Προσέξτε νομικό σκεπτικό. Ενώ έχει κατάθεση που λέει, την οποία την πήραν στην Αμερική υπόψη τους και γι’ αυτό πλήρωσε 340 εκατομμύρια η Βάτης. Εδώ λέει: «Ο φάκελος δεν είναι βαρύς, μπορούσε να τον πάει και ο Φρουζής μόνος του».

Μετά, βρίσκουνε στην πορεία ότι υπάρχουν κάποιες καταθέσεις ποσών σε λογαριασμούς και σε εταιρείες που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και τι λέει; Αδιευκρίνιστα. Δεν έχουν, λέει, αιτιώδη σχέση τα επόμενα χρόνια, έτσι. Δεν έχουν, λέει, ναι, δεν έκοψε τιμολόγιο η Βάτης ότι αυτό έκανε. Δεν φαίνεται, λέει, ότι έρχονται από λογαριασμούς της Βάτης. Λες και τα κάνανε με τραπεζική μετακίνηση, ας πούμε, τον χρηματισμό.

Και ενώ φαίνονται αυτά, λέει, αδιευκρίνιστα. Φανταστείτε έναν κακομοίρη που περπατά στο δρόμο, να του βρει ο Πιτσιλής 10 χιλιάρικα που να μην μπορεί να τα δικαιολογήσει. Μαύρο φίδι που τον έφαγε. Και εδώ βρήκαμε 130 και 350. Στον δε Αβραμόπουλου βρήκαμε 1 εκατομμύριο. Γιατί με τον ίδιο τρόπο αρχειοθετήθηκε την τελευταία. Ε και με τον ίδιο τρόπο δέχονται ότι, ναι, κατέθεσε η πεθερά του Αβραμόπουλου 100 χιλιάρικα σε πεντακοσάρικα.

Λοιπόν, αυτή τη δικαιοσύνη, για αυτό λέω ότι πρέπει να αλλάξει και επιμένω. Και αυτά που είπα το 2016, είχα απόλυτο δίκιο και αν μ’ είχαν ακούσει και κάποιοι άλλοι που έπρεπε να με ακούσουνε, θα χαμε διαφορετικά πράγματα.

Λοιπόν, εγώ δεν ζητάω καμιά συγγνώμη από κανέναν ο οποίος διασπάθιση δημόσιο χρήμα. Δεν ζητάω καμία συγγνώμη και υπόσχομαι στον ελληνικό λαό ότι μέχρι το τέλος θα συνεχίσω να πολεμώ για να φτιάξουμε μία έντιμη Ελλάδα. Γιατί σήμερα ξαναετοιμάζεται τον επόμενο γύρο χρεοκοπίας της χώρας.

Εγώ θα είμαι στο δικαστήριο και ελπίζω να έχουμε ένα δικαστή που να ‘ναι Τερτσέτης και Πολυζωίδης και να μην είναι Καψιμάλης ή σαν τους άλλους που δέχτηκαν ότι ο Παπαντωνίου είναι αθώος επειδή είχε μία θεία απ’ τη Νιγηρία που του κατέθεσε 2 εκατομμύρια στον λογαριασμό της Ελβετίας.

Γεωργιάδης: Αθωώθηκα από όλους τους θεσμούς – Αν ζητήσει συγγνώμη, αποσύρω τη μήνυση

«Με ψάξανε επί τέσσερα χρόνια, μου άνοιξαν τους λογαριασμούς, με έλεγξαν φορολογικά, κάνανε ό,τι έπρεπε να κάνουν όλες οι αρχές της χώρας, αθωώθηκα από όλους και είπαν, ο κ. Γεωργιάδης παραδίδεται στην κοινωνία αθώος. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Πολάκης λέει ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω. Πείτε μου εσείς που θα ψηφίσετε όχι στην άρση ασυλίας, τι πρέπει να κάνω; Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Εδώ στην Ελλάδα άλλος θεσμός δεν υπάρχει πέραν της δικαιοσύνης», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης.

Και συνέχισε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν ένας πολιτικός σου αντίπαλος έχει αθωωθεί από όλους τους θεσμούς για όσες κατηγορίες πιστεύατε εσείς -και δικαίωμα σας-, δεν μπορεί να συνεχίζετε να τον σπιλώνετε. Δεν γίνεται. Άρα πρέπει να μπει ένα όριο. Και τη μήνυση την έκανα κ. Παππά, το λέω, γιατί είστε και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, για να μπει ένα όριο. Αν εσείς έχετε να μου προτείνετε ένα άλλο όριο, ένα άλλο τρόπο για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου να το συζητήσουμε και να αποσύρω και τη μήνυση. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να σταματήσει ο κ. Πολάκης να με συκοφαντεί; Εγώ δεν βλέπω κανέναν άλλο. Είναι το έσχατο καταφύγιο που μου έχει μείνει, όχι η πρώτη επιλογή».

«Με πολύ μεγάλο σεβασμό στη συναδελφική σχέση που έχουμε αναγκαστικά, ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, θέλω να σας παρακαλέσω, ούτε τα εσωκομματικά να σας επηρεάσουν, για το αν είναι υποψήφιος αρχηγός και έχετε αυτά που έχετε, ούτε οι φιλίες σας ή οι προσωπικές σας σχέσεις, αλλά σεβόμενοι τον θεσμικό σας ρόλο και υπερασπιζόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμα και ενός πολιτικού αντιπάλου, να επιτρέψετε να δικαστεί ο κ. Πολάκης. Παρακαλώ πολύ να μην εμφιλοχωρήσουν κομματικά κριτήρια εδώ, να ψηφίσετε το δίκαιο, που είναι ο κ. Πολάκης και όλα αυτά που υποστήριξε αμετανόητα και πάλι να τα αποδείξει στο δικαστήριο» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως «το δηλώνω και τώρα ότι, αν έρθει με τη λήξη της συνεδρίασης και πει “ζητώ συγνώμη, σέβομαι τις δικαστικές αρχές και αίρω όσα είπα”, θα αποσύρω τη μήνυση. Γιατί για μένα η μήνυση είναι το έσχατο καταφύγιο που έχει μείνει και όχι η πρώτη επιλογή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαμαρτυρία εργαζομένων ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στην 7η ΥΠΕ Κρήτης

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στην 7η ΥΠΕ πραγματοποίησαν...

Ο Χ. Μαμουλάκης για την επίσκεψη Σταϊκούρα στην Κρήτη

Απάντηση στις πανηγυρικές δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών...