29.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Π. Πολάκης για ανακοινώσεις Μητσοτάκη για Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: “4 χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτα και τωρα προεκλογικά ξαναδίνει το δοσμένο”

Ημερομηνία:

Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πριν την εναρκτήρια της προεκλογικής καμπάνιας ομιλίας του από την πλατεία Κατεχάκη στο Παλιό Λιμάνι στις 7, νωρίτερα να επισκεφτεί το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου για να ανακοινώσει την παραχώρησή του, με αντίτιμο, στο Δήμο Χανίων.

Γράφει ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

Έμαθα πως ο Κυριακος Μητσοτάκης θα πάει σήμερα στις 6.15 μμ στο στρατόπεδο Μαρκοπουλου για να οικειοποιηθεί την παραχώρηση του το 2019 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το Ταμειο Εθνικής Αμυνας στο Δήμο Χανιων για 99 χρόνια με αντίτιμο περίπου 80.000 το χρονο όπως τότε είχε συμφωνηθεί για τα 54 στρεμματα της έκτασης του.

Σήμερα μαθαίνω πως θα πει για εξαγορά του στρατοπέδου αφού προηγουμένως δώσει στο στρατό παραπάνω έκταση από αυτή που είχε συμφωνηθεί το 2019!!!

4 χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το στρατοπεδο και τωρα προεκλογικά ξαναδίνει το δοσμένο!!!ΕΛΕΟΣ!!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ