18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Π. Πολάκης: Μου έστειλαν στο σπίτι μου κλειστό ανώνυμο φάκελο με το πόρισμα Ελεγκτών – Το VelonakaiKlosti ανήκει στον Κουρτάκη

Ημερομηνία:

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook αναφέρεται σε “κλειστό ανώνυμο φάκελο” που έστειλαν στο σπίτι του, ο οποίος εμπεριείχε το πόρισμα του μεικτού κλιμακίου Ελεγκτών που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελεία Διαφθοράς το Νοέμβριο του 2019.

Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης, αποκαλύπτεται μέσα από το πόρισμα της προανακριτικής εξέτασης, ότι το Velona kai Klosti, μία ιστοσελίδα ανύπαρκτη, εισέπραξει 48.000 ευρώ από τα μέσα Οκτωβρίου του 2014 έως τα μέσα Ιανουαρίου του 2015, δηλαδή, σε διάστημα 4 μηνών.

Η εν λόγω ιστοσελίδα, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, ανήκει στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κουρτάκη.

Πιο αναλυτικά ο Χανιώτικης βουλευτής αναφέρει:

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ με κλειστό ανώνυμο φάκελο ,το πόρισμα του μεικτού κλιμακίου Ελεγκτων που διαβιβάστηκε στην εισαγγελεια Διαφθοράς το ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 μετά από παραγγελία της ,που αποτελεί ένα μέρος των πορισμάτων για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ που ερεύνησε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης μετά τις καταγγελίες και τα στοιχεία που εμείς ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!
Περιγράφει σημεία και τέρατα μέσα .ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ …..

Με ένα θα ξεκινήσω …. Μικρό αλλά φαρμακερό….

Θυμάστε την αποκάλυψη που είχα κάνει καταθέτοντας στην προανακριτική για τα σκάνδαλα στην υγεία για το σάιτ Velona Kai klosti το οποίο ειχε πάρει τρεις διαδοχικές συμβασεις των 16.000 ευρώ η κάθε μια από μεσα Οκτωβρίου 2014 μέχρι μέσα Ιανουαριου 2015 (σύνολο 48.000)για να αναρτά το μπάνερ του ΚΕΕΛΠΝΟ .(φωτό 1-2)

Τότε όλοι αναρωτιόμασταν σε ποιον ανήκει το σάιτ καθώς δεν μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία .

Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ λοιπόν μέσα από το πόρισμα της προανακριτικής εξέτασης αυτό το «τεράστιας επισκεψιμότητας» ,παντελώς ανύπαρκτο σάιτ ΑΝΗΚΕΙ στον κοντορεβυθουλη της λασποδημοσιογραφιας τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ!!!!!!(φωτό 3-4)

Δε μίλαγε η σουπιά τόσο καιρό !!!!

Ειχε ξεκοκαλίσει εκείνη τη χρόνια του 2013-14 από το ΚΕΕΛΠΝΟ γύρω στο 1.000.000 ευρώ από τα γνωστά του σάιτ και σταθμούς και ειχε φτιάξει το αρχιλαμογιο και το velona kai Klosti!!!!!!!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»….στο ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Αναζητείται Δικαιοσύνη να κινηθεί γρήγορα!!!

"google ad"

(Εμαθα πως έχουν σταλεί 72 κλήσεις για ανωμοτί κατάθεση ως πιθανοί κατηγορούμενοι δηλαδή, αλλά πιάσαμε Ιούνη του 2020….)

ΥΓ .ευχαριστω τον αποστολέα ,αύριο θα έχουμε συνέχεια με αυτόν που είχα ονοματίσει «κοπρόσκυλο» και η ευαίσθητη δικαιοσύνη με δίκασε για εξύβριση να τον πληρώσω με 3.000 ευρώ….

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...