16.8 C
Chania
Saturday, October 26, 2024

Π. Πολάκης: Ο γιατρός της Γαύδου είχε δίκιο για τα αίτια της γαστρεντερίτιδας και τον διώξανε!

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εξέφρασε την υποστήριξή του στον γιατρό της Γαύδου, Βασίλη Αμβροσιάδη, ο οποίος είχε επισημάνει ότι η αιτία της επιδημίας γαστρεντερίτιδας στο νησί το καλοκαίρι ήταν το μολυσμένο νερό. Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, αντί να βραβευτεί για την προσπάθειά του στην αντιμετώπιση των ασθενών και τη διάγνωση της αιτίας, η δήμαρχος Λιλιαν Στεφανάκη και ο Άδωνης Γεωργιάδης αποφάσισαν να τον μεταθέσουν από τη Γαύδο, υποστηρίζοντας ότι δυσφημεί το νησί.

Ο κ. Πολάκης κατήγγειλε την πολιτική αυτή και ζήτησε να ληφθούν μέτρα για την αποκατάσταση της ποιότητας του νερού στη Γαύδο. Τόνισε ότι η απομάκρυνση του γιατρού δεν θα εξαλείψει τα μικρόβια και ότι χρειάζονται έργα, όπως γεωτρήσεις, κατασκευή δεξαμενών και αντικαταστάσεις δικτύου σε όλη τη Γαύδο. Επίσης, κάλεσε τον ΕΟΔΥ να επιβλέψει την κατάσταση και ζήτησε την επιστροφή του γιατρού στη θέση του και την επιβράβευσή του για την προσφορά του.

Ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην δήμαρχος Σφακίων, υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση δράση και επενδύσεις για την επίλυση του προβλήματος του νερού στη Γαύδο.

Η ανάρτηση που συνοδεύεται και από έγγραφα αναφέρει τα εξής:

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΤΙΔΑΣ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

Μολυσμενο νερο !!(φωτο 3-4-5 οι αναλυσεις)

Αντι να τον βραβεύσουν για ολη τη δουλεια που εκανε στην αντιμετωπιση των ασθενων και στη διαγνωση της αιτιας , η αχαρακτηριστη δημαρχος Λιλιαν Στεφανακη μαζι με τον Αδωνη Γεωργιαδη τον διωχνουν απο τη Γαυδο και τον μεταθετουν αλλού ,γιατί -λεει- δυσφημει (!!!) το νησι!!(φωτο 1-2)

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ;;;
Ποιος θα παρει μετρα για να αποκατασταθει η ποιοτητα του νερου στη Γαυδο;;;

Γιατι με το να διωξετε το γιατρο τα μικροβια δεν φευγουν!!

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ!!

Αντι να φτιαχνεις «Φιλιατρα»Γεωργιαδη σε ολη την Ελλαδα και να τρωτε τα λεφτά του Ταμείου Ανακαμψης χρηματοδοτηστε :

-ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΥΔΟ!!!

-Στειλε τον ΕΟΔΥ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ !!

Τελος

ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ !!!

Παύλος Πολάκης βουλευτης Χανιων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωην Δημαρχος Σφακιων που εκανε εργα για το ΝΕΡΟ σε ολο το μηκος και πλατος των κοινοτητων των Σφακιων !!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lonely Planet: Η Κρήτη στα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά μέρη της Ευρώπης για χειμερινές εμπειρίες με ήλιο

Τους 10 καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για ηλιόλουστες διακοπές τον χειμώνα παρουσίασε το Lonely...

Κρήτη: Βγήκε στη σύνταξη και τώρα του αφαιρούν ένσημα επικαλούμενοι νόμο του 1920!

Δεκάδες είναι καθημερινά τα απίστευτα και τραγελαφικά που συμβαίνουν...

Απρόσμενη Στρατιωτική Συνεργασία Ιράν-Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά

Το Ιράν σε μια τελείως μη αναμενόμενη κίνηση, ανακοίνωσε...