22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Π. Πολάκης: Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδηλωσης του Στεφανου Κασελακη στα Χανια – Πορτοσάλτε λυξόνταρμα, θα με βλέπεις πολύ καιρό μπροστά σου

Ημερομηνία:

Την χαρά την εξέφραση ο Παύλος Πολάκης για την εκδήλωση του Στέφανου Κασελάκη στα Χανία η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε “πολύ μεγάλη επιτυχία”. Επιτέθηκε μάλιστα σε Δήμο και Ίδρυμα Ελ. Βενιζέλο για την ανακοίνωση που εξέδωσαν αφήνωντας υπόνοιες ότι βγήκε με “άνωθεν εντολές” ενώ τέλος επιτέθηκε ξανά στον Πορτοσάλτε χρησιμοποιώντας μία νέα, άγνωστη λέξη, χαρακτηρίζοντάς τον “λυξόνταρμα”, δηλαδή, όπως εξήγησε ο ίδιος, “το κακουδέρικο, ασθενικό, αδύναμο, δύσμορφο πλάσμα”.

Διαβάστε τι σχολίασε ο Χανιώτης βουλευτής:

Δυο σχολια για σήμερα.

1) Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδηλωσης του Στεφανου Κασελακη στα Χανια με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας …

Υγ: Γι αυτό φαντάζει μικρόψυχη ,χολερική και με άνωθεν εντολή προφανώς, η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελ Βενιζέλος (Παπαδακης) και Δήμου Χανιων (Σημαντηρακης) πως «κομματικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στους τάφους των Βενιζέλων».Εμείς τους τάφους τους σεβαστήκαμε αυτοί που απλώνουν τραπεζοκαθίσματα για γάμους και βαφτίσεις η που τσαλαπατάνε τις πλάκες των μνημάτων για μια σελφι ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!!!
Αντε να χαθείτε-ΝΤΡΟΠΗ σας!!!
2) Μου είπαν ,γιατί ΣΚΑΙ-ξεφτίλες δεν βλέπω ,πως βγήκε εκείνη η αποβολή της «δημοσιογραφίας» ο Πορτοσαλτε και είπε πάλι πως για να «φτιάξει ο Συριζα πρέπει να φύγει ο ΠΟΛΑΚΗΣ»
Άκου λυξονταρμα : Θα με βλέπετε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και να ξέρεις πως για να επιστρέψει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στη χώρα πρέπει να φύγετε εσυ και οι όμοιοι σου… Για να δούμε ποιος θα ΝΙΚΗΣΕΙ στο ΤΕΛΟΣ!!!
Λυξονταρμα ε λυξονταρμα!!
ΥΓ2.επειδή ρωτάτε πολλοί.Λυξονταρμα: Το κακουδερικο ,ασθενικό,αδύναμο ,δύσμορφο πλάσμα

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ