22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Π. Πολάκης προς ΝΔ: Αφήστε τις τοξικές και γεμάτες λάσπη ανακοινώσεις εναντίον μου και απαντήστε

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ σχετικά με την χθεσινή του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής, ανάρτησε την παρακάτω πολιτική δήλωση σε λογαριασμό του στα social media:

«Προς ΝΔ: Αφήστε τις τοξικές και γεμάτες λάσπη ανακοινώσεις εναντίον μου και απαντήστε:

1) Το πόθεν έσχες του αρχηγού σας είναι ψεύτικο ή όχι;  Κατέθεσα έγγραφα συγκεκριμένα, που αποδεικνύουν πως είναι ψεύτικο, άρα πρέπει να κινηθεί η διαδικασία των ποινών που προβλέπει ο νόμος για το πόθεν έσχες!

2) Είναι ψέμα ή αλήθεια ότι 8.500 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν εκτός ΜΕΘ και ότι αν φέρνατε τα μονοκλωνικά φάρμακα θα σώζονταν οι μισοί τουλάχιστον από τους 13.000 που χάθηκαν μέχρι σήμερα από την πανδημία;

3) Η ελευθερία είναι οριζόμενο προνόμιο η αυθύπαρκτο και συνταγματικό δικαίωμα;

4) Γιατί μετά από 6,5 μήνες και ενώ υπάρχουν επώνυμες μαρτυρίες που μιλάνε για δολοφονία (και όχι ατύχημα), η Εισαγγελία στη Χαλκίδα και το Λιμενικό δεν ολοκληρώνει την ανάκριση και δεν ασκεί διώξεις για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού Σήφη Βαλυράκη;

Αυτά είπα στη Βουλή χθες, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι μετά από δύο (2) χρόνια στην κυβέρνηση δεν έχετε ξεκινήσει κανένα δικό σας δημόσιο έργο, αλλά όσα εκτελούνται αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα είναι έργα ΣΥΡΙΖΑ.

…και εσείς βγάλατε αυτήν την κατάπτυστη ανακοίνωση.  Είστε σε πανικό!

ΥΓ: Όση δολοφονία χαρακτήρα και να μου κάνετε, μέσω των «Πετσο-ταϊσμένων» ΜΜΕ, είμαι τόσο «αλεξίσφαιρος» (γιατί αφενός έχω διαβάσει πολύ στη ζωή μου και αφετέρου δεν χρωστάω στη διαπλοκή όπως εσείς), που απλώς με γαργαλάτε με τέτοιες ανακοινώσεις…»

Τι ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, η Πειραιώς επισημαίνει ότι ο κ. Πολάκης «που έχει ταυτιστεί με τον χυδαίο λόγο, το μίσος ακόμη και με εκκλήσεις για προπηλακισμό πολιτών στη μέση του δρόμου, να καταγγέλλει τον διχασμό», ενώ τον χαρακτηρίζει ως «φίλο και συνεργάτη του πιο διχαστικού πολιτικού της μεταπολίτευσης», ήτοι του κ. Τσίπρα.

«Ο κ. Πολάκης μάλιστα εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια. Κι αυτό τη στιγμή που ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, παραμένει ανεμβολίαστος και διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες. Τώρα κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, όπως κι ο κ. Τσίπρας που από τη μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για “βούρδουλα”.

Θα μιλούσαμε για τρικυμία αν δεν επρόκειτο για καθαρή κοροϊδία, όσων έχουν μείνει να τους ακούνε», καταλήγει η ΝΔ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε χθες, Τετάρτη, από τη ζωή σε ηλικία 73...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...