32.8 C
Chania
Tuesday, July 2, 2024

Ρέθυμνο: «Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα;» Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο για την σχεδιαζόμενη διπλή δολοφονία

Ημερομηνία:

Περισσότερο και από το οξύ, με το οποίο φέρονται να σχεδίαζαν να εξαφανίσουν τα πτώματα της 39χρονης μητέρας και του Ισραηλινού επενδυτή, «καίει» το περιεχόμενο των ηχογραφημένων συνομιλιών του 41χρονου συζύγου (και όχι μόνο),  τις οποίες κατέγραψε κρυφά ο 24χρονος Παλαιστίνιος. Ο νεαρός άνδρας έμελλε να παίξει κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση και από «στρατολογημένος» εκτελεστής, εμφανίζεται τελικά ως «σωτήρας» των δύο …μελλοθάνατων.

Ο 24χρονος ήταν πια βέβαιος ότι θα είναι το τρίτο πτώμα της υπόθεσης αφού ήταν πλέον σε γνώση του όλο το σχέδιο που είχαν καταστρώσει, όπως υποστηρίζει,  οι κατηγορούμενοι για να δολοφονήσουν σύζυγο και συνέταιρο.

Φοβόταν ότι δεν θα τον άφηναν ζωντανό. Θα ήταν ο επόμενος που θα σκότωναν γι’ αυτό τού παρήγγειλαν, όπως εκτιμά,  να αγοράσει μεγαλύτερη ποσότητα οξέος για να «διαλύσει» τα πτώματα πριν σκάψουν τους λάκκους, τα θάψουν και τα τσιμεντώσουν, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, στο πλαίσιο αποκαλυπτικού ρεπορτάζ.

Ο 41χρονος σύζυγος, ο κουμπάρος και ένας ακόμα φίλος τους φέρονται να είχαν συμπράξει από κοινού ώστε να βγάλουν από τη μέση την 39χρονη, σύζυγο του 41χρονου, και τον Ισραηλινό επιχειρηματία-επενδυτή με τον οποίο συνεργάζονταν το ζευγάρι πάνω σε ένα πρότζεκτ τουριστικού χαρακτήρα. Το επενδυτικό πλάνο ήταν η αγορά μεγάλης έκτασης στο νότιο Ρέθυμνο με πισίνες, μπαρ και τροχοβίλες.

Ο Ισραηλινός θα έβαζε το κεφάλαιο και τις διαδικασίες όλες θα τις «έτρεχε» το ζευγάρι, η σχέση του οποίου όμως είχε καταστεί πια προβληματική. Περιγράφονται  εντάσεις, καυγάδες και διαπληκτισμοί μπροστά στα παιδιά ή σε τρίτους.

Ο Παλαιστίνιος που διατηρούσε φιλικές και εργασιακές σχέσεις και με τους τρεις, το ανδρόγυνο και τον Ισραηλινό,  προσποιήθηκε ότι συναινεί στο «συμβόλαιο θανάτου» με δέλεαρ 50.000 ευρώ που θα τον βοηθούσαν να φυγαδεύσει την οικογένεια του από τη Γάζα, επιπλέον καταγγέλλει ότι απειλήθηκε ευθέως με ένα καλάσνικοφ να τον πιέζει στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Στην πραγματικότητα όμως «ροκάνιζε» χρόνο για να ειδοποιήσει την 39χρονη και τον Ισραηλινό, ενώ το πιο «καυτό» στοιχείο όλων είναι το καταγεγραμμένο περιεχόμενο των συνομιλιών, το οποίο και θα αξιολογηθεί αρμοδίως από τις δικαστικές Αρχές. Μεταξύ άλλων φέρεται να ακούγεται στην συνομιλία συζύγου-Παλαιστίνιου:

-«Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα; Έξι έχω βάλει μέσα» φέρεται να λέει ο Παλαιστίνιος

-41χρονος: «δε με νοιάζει, κάνε ό,τι θες»

-Παλαιστίνιος: «ποιος θέλει να είναι πρώτος;»

-41χρονος: «Πρώτα ο Ισραηλινός»

Καταθέτουν σήμερα η 39χρονη σύζυγος και ο Ισραηλινός

Σήμερα, Παρασκευή, η 39χρονη σύζυγος και ο Ισραηλινός επενδυτής, θα καταθέσουν στην αρμόδια ανακριτική Αρχή, στο Ρέθυμνο, ενώ το ηχητικό ντοκουμέντο αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ποινική έκβαση της υπόθεσης. Ως προς τους τρεις κατηγορούμενους, θα απολογηθούν τη Δευτέρα οπότε και θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος τους.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φ. Παρασύρης: «Επιτέλους να σταματήσει το σίριαλ με τον διαγωνισμό των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη και την Πελοπόννησο»

Ανακοίνωση Φραγκίσκου Παρασύρη, Βουλευτή Ηρακλείου και υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Ενέργειας...

ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης: Ανάγκη να επανέλθει η λογική – Προσοχή στα εξοντωτικά πρόστιμα!

Κάλεσμα για επαναφορά στη λογική απευθύνει h Διοίκηση του...

Δημ. Ανθούσης για συγχωνεύσεις σχολείων: Tα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πλατανιά κ. Δημήτρης...