15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ρέντσι: “Αν εφαρμόσει το μνημόνιο είναι σαν να του λέτε ότι οι εκλογές είναι άχρηστες”

Ημερομηνία:

«Ο συλλογισμός από τον οποίο ξεκινά ο Τσίπρας είναι εύλογος. Κέρδισε τις εκλογές βάσει ενός προγράμματος διαφορετικού από το παρελθόν. Αν πρέπει, δηλαδή, να συνεχίσει να εφαρμόζει το παλιό πρόγραμμα, είναι σαν να του λένε ότι οι εκλογές είναι άχρηστες. Δεν είπε ότι θέλει να σκίσει τις συμφωνίες που υπεγράφησαν έως τώρα, ζητά χρόνο.

Χρειάζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση να δείξει εξυπνάδα, ώστε να τύχουν σεβασμού οι κανόνες, αλλά με ευελιξία», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι κατά την συνεδρίαση του ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος.

Πρόσθεσε παράλληλα πως: «Ο ρόλος της Ιταλίας είναι εκείνος της γέφυρας σε ότι αφορά το θέμα της Ελλάδας. Η Ιταλία έχει ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια με στόχο την αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής. Για την Ελλάδα χρειάζεται μια λύση η οποία να επιτρέψει στην Ευρώπη να κάνει χρήση της ευελιξίας, πετυχαίνοντας, παράλληλα και τον σεβασμό των κανόνων».

koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...