23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ρίζες… Ποτάμι… Ελιά

Ημερομηνία:

Γράφει ο Βαγγέλης Πάλλας
δημοσιογράφος

Ένας φυσιολατρικός θίασος που θέλει να σώσει την Ελλάδα.

Ένα τρίο που πιστεύει ότι ο Ελληνικός λαός θα τραγουδήσει τις καντάδες του.

Με αφορμή την ανακοίνωση από τον Κο Μπαλτάκο για δημιουργία κόμματος με τίτλο «Ρίζες» ας αναλογισθούμε πως οι «προστάτες» της δημόσιας ασφάλειας, της εθνικής συνέλευσης και του ελληνοχριστιανικού μοντέλου, για μια άλλη φορά θα μας σώσουν.

Το υπό ίδρυση κόμμα «Ρίζες» κατά δήλωση του κυρίου Μπαλτάκου θα στηριχθεί στην εκκλησία, στις ένοπλες δυνάμεις, και στα σώματα ασφαλείας. Δηλαδή θα έχει κορμό πυλώνες που στο παρελθόν δεν είχαν την έξωθεν καλή δημοκρατική εικόνα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα είναι σχεδιασμένα, προγραμματισμένα να ανατρέψουν κάθε κοινωνική και πολιτική μεταρρύθμιση στη χώρα μας.

Όσο για τα άλλα 2 μέλη του φυσιολατρικού θιάσου δεν έχω να προσθέσω κάτι, μόνο θα προσπαθήσω να ραντίσω μια ελιά μήπως και διατηρηθεί στην επερχόμενη παγωνιά.

Όσο για το Ποτάμι…ποτάμι είναι με γέφυρες και με καλαμιές.

Συγχωρέστε με για την χιουμοριστική μου διάθεση, αλλά μόνο έτσι μπορώ να αντιμετωπίσω όχι μόνο εγώ…τις ρίζες, το ποτάμι, και την ελιά.

Τόσο για τις ρίζες που φύτρωσαν δεξιά…της δεξιάς.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ευάγγελος Πάλλας
Ο Ευάγγελος Πάλλας είναι δημοσιογράφος ΙFJ. Ασχολείται κυρίως με κοινωνικά και πολιτικά θέματα, παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις, και συγκεντρώνει ειδήσεις για ιστορικά θέματα - μνήμης, μειονότητες, roma, ανθρώπινα δικαιώματα, περιβάλλον, ιατρικά θέματα. Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Πάλλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έμαθε να διαβάζει, να γράφει, να σκέφτεται, να μιλά, να αντιδρά, με τούτα τα όπλα πορεύεται στη ζωή. Περισσότερα άρθρα και δημοσιεύσεις μου εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...