15.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητάει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη – Αποκάλυψη για τις άγνωστες παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων

Ημερομηνία:

Οι εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, διαδέχονται η μία την άλλη και τροφοδοτούν συζητήσεις. Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Τι αποκαλύπτει ο Γιάννης Μαρακάκης…

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν γίνει «δύο ξένοι» όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση από την Πάτρα. Λίγες ώρες πριν η 33χρονη ξεκινήσει από τη ΓΑΔΑ για τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φαίνεται πως έχει αποφασίσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ώστε να διακόψει κάθε σχέση με τον 30χρονο. Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πλευρά του, βρίσκεται πλέον απέναντι, δηλώνει αμέτοχος στους θανάτους των 3 παιδιών του και καλεί την 33χρονη να δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα.

Οριστική είναι η ρήξη μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Όπως μετέδωσε το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται αύριο το πρωί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Ο Μάνος Δασκαλάκης που όλο το προηγούμενο διάστημα την στήριζε, πλέον έχει διαχωρίσει πλήρως τη θέση του και ουσιαστικά αποδέχεται την βαρύτατη κατηγορία που έχει αποδοθεί στην 33χρονη.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, δήλωσε πως η 33χρονη ζήτησε να εξεταστεί από ανιχνευτή ψεύδους.Ο ορός της αλήθειας ή ανιχνευτής ψεύδους είναι κάτι παντελώς αδιάφορο στα ελληνικά δεδομένα, σχολίασε ο ποινικολόγος Γιάννης Μαρακάκης στο Mega. «Είναι ένα εργαλείο το οποίο όσοι έχουν ένα μίνιμουμ ευφυίας μπορούν εύκολα να το ξεγελάσουν. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχει πιαστεί κάποιος με το smoking gun, δηλαδή με το όπλο στα χέρια και την κάννη να καπνίζει, δηλαδή είναι δεδομένο ότι υπάρχει οσμή ενοχής, και όμως αυτά τα άτομα κατάφεραν να ξεγελάσουν αυτό το εργαλείο».

Ο κ. Μαρακάκης ανέφερε πως μπορεί να φανταστεί όσα θα περιλαμβάνει η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου αύριο. «Αν ήμουν υπερασπιστής της θα ζητούσα και εγώ ανιχνευτή ψεύδους, διότι θα ήθελα πάση θυσία να αποδείξω την αθωότητά της. Μπορώ πολύ εύκολα να φανταστώ τι θα περιλαμβάνει το απολογητικό της υπόμνημα αύριο. Δηλαδή ότι δεν προκύπτει από κανένα απτό και αποδεδειγμένο στοιχείο ότι εκείνη προμηθεύτηκε και χορήγησε την κεταμίνη.

Δεν προκύπτει από πουθενά πώς και πότε την χορήγησε. Μέσα σε όλα αυτά θα πει ότι δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί η συμπεριφορά της ως μία μάνα που έχασε τρία παιδιά και ότι έτσι έμαθε να πενθεί. Θα πει “αντί να ζητώ εγώ τα ρέστα από την ιατροδικαστική επιτροπή, τώρα με κατηγορείτε άδικα”».

«Ποινικά η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν είναι παιχνίδι το δικαστήριο. Η ποινική διαδικασία δεν είναι reality show», πρόσθεσε. Επιπλέον, ο κ. Μαρακάκης τόνισε πως είναι αδιανόητο να μην είχε ενεργοποιηθεί η πολιτεία όταν έφυγε από τη ζωή το δεύτερο παιδί.

«Ξέρω πως εδώ και 90 ημέρες παρακολουθούνται οι επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου και των οικείων της. Εάν όμως η παρακολούθηση ξεκινάει τώρα και εκδοθεί εντολή από την Εισαγγελία για άρση απορρήτου των επικοινωνιών, νομίζω ήταν σαν να αισθάνονταν οι Αρχές ότι πηγαίναμε εκ του ασφαλούς», κατέληξε.

newsit.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...