23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ρόδος: Νέες καταγγελίες κοριτσιών – Οι νεαροί προσπαθούσαν με βία να αντιγράψουν σκηνές από ερωτικές ταινίες

Ημερομηνία:

Νέες ανατριχιαστικές καταγγελίες για τους δυο κατηγορούμενους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το «Έθνος», ακόμη δυο νεαρές κοπέλες είχαν πάει στο σπίτι στους Πεύκους με την μια μάλιστα να είναι ανήλικη. «Την είχα ρωτήσει, μου είχε εξηγήσει τι είχε γίνει, αναλυτικά, το ένα και το άλλο και από τότε ξεκίνησε να τους ψιλοφοβάται», αναφέρει η μάρτυρας για μια ανήλικη κοπέλα που βρέθηκε με τους δυο κατηγορούμενους, την οποία μάλιστα την χτύπησαν.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία φίλης της ανήλικης παθούσας, από τους δυο άντρες ασκήθηκε βία ώστε να «αντιγράψουν» όσα έβλεπαν σε αισθησιακή ταινία. Όταν αυτή αρνήθηκε ο 19χρονος φέρεται να την χτύπησε στο χέρι.

Μάλιστα οι δυο κατηγορούμενοι επιβίβασαν δια της βίας στο αυτοκίνητό τους την κοπέλα, σύμφωνα με την ενήλικη μάρτυρα, στην οποία είχε μιλήσει για το περιστατικό το ανήλικο θύμα.

«Απ’ ότι μου είπε είχε αγγλικά, είχε γυρίσει από τα αγγλικά και την είχαν βρει στο δρόμο και της είχαν πει να πάει σε ένα μέρος που καθόμασταν συνήθως με τα παιδιά. Της είπαν και καλά ότι αν δεν πάει θα σηκώσουν φασαρία και αυτή επειδή φοβήθηκε είχε παέι».

Σύμφωνα με την μάρτυρα στην προσπάθεια τους να τους ακολουθήσει η ανήλικη μέσα στο αμάξι της φώναξαν δυνατά κι εκείνη επειδή φοβήθηκε πήγε.

Όταν έφτασαν στο σπίτι στους Πεύκους, οι δυο κατηγορούμενοι έβαλαν αισθησιακή ταινία και τότε ζήτησαν από την ανήλικη να κάνει ότι βλέπει. Τότε ήταν το σημείου που η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...