15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σήμα κινδύνου από δεύτερο πλοίο με 700 επιβάτες ανοιχτά της Κέρκυρας

Ημερομηνία:

Δυο ημέρες μετά την ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic στην Αδριατική ένα ακόμη πλοίο ανοιχτά της Κέρκυρας εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα πρόκειται για δουλεμπορικό και πάνω του υπάρχουν και ένοπλοι. Το πλήρωμα κάλεσε στο διεθνές νούμερο έκτακτης βοήθειας και ανέφερε ότι στο πλοίο επιβαίνουν 700 άτομα.

Αυτή την ώρα ο θάλαμος επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας βρίσκεται σε εγρήγορση, προκειμένου να οργανώσει την επιχείρηση αρωγής βοήθειας από παραπλέοντα σκάφη. Τα SUPER PUMA που επιχειρούσαν στην περιοχή που πλέει το Norman Atlantic κινούνται αυτή την ώρα προς το στίγμα του πλοίου στα διεθνή ύδατα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ