21.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Σήμερα εισάγεται στη Βουλή και το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ

Ημερομηνία:

Ξεκινά η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ στη Διαρκή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, σήμερα Μ. Τρίτη στις 12 μ.

Εισηγητής από την πλευρά της συμπολίτευσης ορίστηκε η Αγλαΐα Κυρίτση και από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Σοφία Βούλτεψη.

Το μέγιστο συνολικό προσωπικό της νέας ΕΡΤ θα ανέρχεται σε 2.500 θέσεις, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο έκρινε στο παρελθόν παράνομες τις ομαδικές απολύσεις των 2.915 εργαζομένων της ΕΡΤ, διατάσσοντας την άμεση επαναπρόσληψη 198 εργαζομένων στον διάδοχο φορέα.

Στον ενιαίο φορέα δύνανται να ενταχθούν το σύνολο των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών (εθνικών και περιφερειακών) που λειτουργούσαν την 11η Ιουνίου 2013 (ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3 καθώς και τα ραδιοφωνικά Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα, ΕΡΑ Σπορ, Κόσμος).

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Οι περιοριστικοί όροι για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής...

Σακελλαρίδης: Λούνα παρκ κερδοφορίας για εταιρίες ενέργειας και τράπεζες η Ελλάδα

Με στοιχεία προερχόμενα από την ΕΡΓΑΝΗ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ...