19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σήμερα η Βραδιά Ερευνητή 2015 στο ΙΤΕ

Ημερομηνία:

Σήμερα, από τις 18:00, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί η «Βραδιά Ερευνητή», ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2005 με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια επιτυχημένων εκδηλώσεων.

Κάθε χρόνο, η «Βραδιά Ερευνητή» οργανώνεται ταυτόχρονα, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου, σε περισσότερες από τριακόσιες πόλεις στην Ευρώπη. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι επισκέπτες του ΙΤΕ θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, μεταξύ άλλων, μια σειρά από διαδραστικά συστήματα με πολλαπλές δραστηριότητες και εφαρμογές, ρομποτικά συστήματα, εφαρμογές στον πολιτισμό, προηγμένες τεχνολογίες και εφαρμογές λέιζερ, περιήγηση μέσα από προσομοίωση σε υπολογιστή ζωντανού κυττάρου, επίδειξη τεχνολογιών που ερευνούν ασθένειες, παρατήρηση του ουρανού με τηλεσκόπιο, κ.ά.

Η βραδιά θα συνοδεύεται από μουσική και μπουφέ.

Είσοδος ελεύθερη.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τις τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν

Poster REN2015

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...