21.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Σαλαμίνα: Τρόμος για 20χρονη σε παραλία από επίδοξο βιαστή – Σώθηκε από πολίτη που όρμησε και τον ακινητοποίησε | Βίντεο

Ημερομηνία:

Επίδοξος βιαστής ακινητοποιήθηκε από πολίτη και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς σε παραλία της Σαλαμίνας.

Όλα ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας όταν μία 20χρονη ενώ βρισκόταν σε ερημική παραλία επί της 13ης στάσης της Λ. Αιαντείου στην Σαλαμίνα είδε μπροστά της έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος την προσέγγισε και με την απειλή βίας προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα προκειμένου να διαφύγει, έτρεξε και μπήκε στην θάλασσα, όπου την ακολούθησε ο δράστης, ο οποίος δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, καθώς έγινε αντιληπτός από 39χρονο φίλο της 20χρονης.

Ο 39χρονος ακινητοποίησε τον επίδοξο βιαστή, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και να του περάσουν χειροπέδες.

Προσοχή τα βίντεο περιέχουν βία και ακατάλληλη φρασεολογία

 

salamina_II_2d5b6.jpg

ieidiseis.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ