19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Σασμός – Μιχάλης Αεράκης: Ο παπά Μιχάλης αποκάλυψε τον λόγο που δεν γίνονται ζευγάρι Αστέρης και Αργυρώ

Ημερομηνία:

Κουρασμένο αλλά ικανοποιημένο βρήκε τον Μιχάλη Αεράκη η κάμερα του «Happy Day» μετά από την πρεμιέρα της παράστασης «Οι μάγισσες του Σάλεμ» στο Θέατρο Βρετάνια, που σκηνοθέτησε ο Νικορέστης Χανιωτάκης. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε όλοι μέσα από τον ρόλο του παπά Μιχάλη στον «Σασμό» ομολόγησε πως είχε άγχος πριν από την παράσταση, η οποία παίζεται για δεύτερη χρονιά, επειδή αντικατάστησε τον Νικήτα Τσακίρογλου στην προηγούμενη διανομή. Όμως, όλα πήγαν καλά και η προσέλευση του κόσμου που ήταν αθρόα και το θερμό χειροκρότημα στο τέλος αντάμειψαν τον ίδιο και τους συμπρωταγωνιστές του.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου του «Happy Day», ο Μιχάλης Αεράκης περιέγραψε την θέρμη με την οποία αγκάλιασαν τη σειρά και τον ρόλο του οι συμπατριώτες του Κρητικοί και ειδικά οι Ανωγειανοί -τα Ανώγεια είναι ο τόπος καταγωγής του- που επικοινωνούν μαζί του τακτικά για να μάθουν spoilers για την αγαπημένη τους σειρά.
Και φυσικά ο παπά Μιχάλης έδωσε απαντήσεις και σε κάποια καίρια ερωτήματα που βασανίζουν όλους τους θεατές του «Σασμού».

Πρώτα απ’ όλα για τον Παύλο Βρουλάκη και τη σχέση τους.

«Είναι παιδικοί φίλοι. Μαζί με τον παπά συνωμότησαν για την εξαφάνισή του. Ο παπάς γνωρίζει τα πάντα, τον ενημέρωνε όσο ήταν εκτός Ελλάδας και προσπαθεί να τον κατευνάσει. Ο παπάς θέλει ειρήνη, αγάπη, ομόνοια. Όταν θα έρθουμε στο φως που είναι ο “Σασμός”, ο παπάς θα είναι ένας βασικός πυλώνας του» εξήγησε, αποφεύγοντας ωστόσο να μαρτυρήσει αν ο Βρουλάκης θα βάψει ξανά τα χέρια με αίμα Σταματάκηδων.

Όσο για το μέλλον της σχέσης Αστέρη – Αργυρώς που τους είδαμε να έρχονται πιο κοντά στα προηγούμενα επεισόδια, ο Μιχάλης Αεράκης είναι ξεκάθαρος.

«Αν γίνουν ζευγάρι ο Αστέρης κι η Αργυρώ, τελείωσε η σειρά. Εμείς θέλουμε να τελειώσει στην ώρα της. Άρα ο “Σασμός” πρέπει να γίνει αργότερα, όχι τώρα. Ακόμα οι ανατροπές είναι πολύ σημαντικές, οι οποίες γίνονται δραματουργικά, σιγά σιγά θα αρχίσει να έρχεται η σύνθεση των ιστοριών, να κολλάνε οι ιστορίες, για να φτάσουμε στο “Σασμό”», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...