31.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Σεμινάριο μελισσοκομίας – μελισσοθεραπείας στην Αθήνα

Ημερομηνία:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ  ΣΕ  ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ  ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΑ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΓΕΝΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με θέμα «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ».

Η «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» στα πλαίσια της Δημιουργίας, Εφαρμογής και Υλοποίησης Ανθρωπιστικών Δράσεων και Προγραμμάτων ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ την πραγματοποίηση μιας σειράς Διημερίδων και Σεμιναρίων για την επιμόρφωση σε Αγροτικές Δραστηριότητες και Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά της Νέας Γενιάς.

Σκοπός μας είναι η ΣΤΗΡΙΞΗ και η ΑΝΑΠΤΥΞΗ εναλλακτικών οικονομικών δραστηριοτήτων συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ανάπτυξη της υπαίθρου και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της εσωτερικής μετανάστευσης και της γήρανσης του πληθυσμού που πλήττουν τις περιοχές της πατρίδος μας.

Τα  Σεμινάρια   υπόσχονται να δώσουν στους εκπαιδευόμενους όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο περιουσιακά στοιχεία (κτήματα) τα οποία βρίσκονται σε αδράνεια για την συμπλήρωση του εισοδήματός τους. Κάποιες καλλιέργειες θα χρειασθεί ν’ αντικατασταθούν με άλλες, ενώ οι τιμές ορισμένων προϊόντων θα μειωθούν αισθητά.

Ημερομηνία  διεξαγωγής  Σεμιναρίου :  29η Σεπτεμβρίου  2012.

Τόπος διεξαγωγής: Τόπος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο RADISSON BLU PARK HOTEL, ATHNS

Λεωφόρος  Αλεξάνδρας  10,  106  82  Αθήναι

Ώρες: 10:00 – 19:15

Διάταξη Αίθουσας : Θεατρική

Εξοπλισμός / audiovisual

Data Projector, Οθόνη 2Χ2, Podium, Flip Ch

ΚΥΡΙΟΙ  ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Κος Ρηγόπουλος  Ανδρέας

Γεωπόνος,

Διδάσκων  στο  Ι.Γ.Ε.

Μελισσοκομικό  Κέντρο  Στερεάς  Ελλάδας

Κα Κυριακή Πατέλη – Μπαρκά

Επαγγελματίας  Μελισσοκόμος

Διδάσκουσα  στο  Ι.Γ.Ε.

Μελισσοθεραπεία για μελισσοκόμους

Το  Σεμινάριο έχει  τεθεί  υπό  την  Αιγίδα  του  Υπουργείου  Αγροτικής  Ανάπτυξης  και  Τροφίμων.

Τα  πιστοποιητικά  Συμμετοχής  αποστέλλονται  ταχυδρομικώς  περίπου  10  ημέρες  μετά  την  παρακολούθηση  του  Σεμιναρίου  στην  Διεύθυνση  που  μας  έχετε  δηλώσει.

Οι  ενδιαφερόμενοι θα  μπορούν  να  στείλουν  την  αίτηση    συμμετοχής  συμπληρωμένη  με e-mail efizissi@stasi-zois.gr ή  στο  τηλέφωνο  επικοινωνίας:  210-9889877, ή   6975.831823   ώστε  να  τηρηθεί  σειρά  προτεραιότητας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ