12.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Σεμινάριο με τίτλο «Το θέατρο μέσα στην καθημερινότητα της τάξης»

Ημερομηνία:

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης προγραμματίζει να πραγματοποιήσει από 6 έως 20 Δεκεμβρίου, επιμορφωτικό σεμινάριο 10 ωρών (δωρεάν) με τίτλο «Το θέατρο μέσα στην καθημερινότητα της τάξης», το οποίο θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (18:00-20:00), με αριθμό συμμετεχόντων συνολικά 20 άτομα. (Λόγω του μικρού αριθμού συμμετεχόντων παρακαλούμε για τη συμμετοχή ενός εκπαιδευτικού από κάθε Γυμνάσιο).

Θέματα Σεμιναρίου:   

  • Φωνητική (απεύθυνση φωνής)
  • Αιφνιδιασμός-Πρωτοτυπία
  • Εναλλακτικές λειτουργίες της τάξης (σαν χώρος)
  • Δομή γιορτής
  • Λειτουργική αντιμετώπιση άγχους

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης ως βοήθημα της θεατρικής τους επιμόρφωσης, ενώ για τους Εκπαιδευτικούς των Λυκείων ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί νέο Σεμινάριο την ερχόμενη Άνοιξη.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 5 Δεκεμβρίου 2012, τηλεφωνικά στο 2821044256 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναστενάζουν τα βουνά για «όχι άλλα αιολικά»

Θεωρώντας την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού, στις 11 Δεκεμβρίου, όχι...

Κουνιάδος Σήφη Βαλυράκη: Δεν έστησαν τη δολοφονία δύο φτωχοί ψαράδες – «Άλλος είναι ο εγκέφαλος»

Ο Αθανάσιος Παπαθεοδώρου είναι κουνιάδος του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη,...

Τι δεν λένε κυβέρνηση και ΜΜΕ για τους αγρότες και τα Pet Scan στο ΠΑΓΝΗ

Το «σενάριο» είναι γνωστό και χιλιοπαιγμένο: Όταν δημιουργούνται συνθήκες...