19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σεξουαλικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου στο Κάιρο

Ημερομηνία:

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα όσον αφορά στη δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα πίσω από το έγκλημα να κρύβονται σεξουαλικά κίνητρα.

Η σορός του Έλληνα ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του στην περιοχή Σεΐχ Ζαγέντ σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη οσμή που αναδιδόταν από την κατοικία του δημοσιογράφου.

Όταν οι άνδρες της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα, αντίκρισαν τον Νίκο Κάτσικα νεκρό και διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα από μαχαίρι στα πλευρά.

Μετά τις πρώτες έρευνες και τη συλλογή πληροφοριών από τους γείτονες, η αστυνομία συνέλαβε έναν διανομέα φαγητού, που επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης πως για πρώτη φορά είχε συναντήσει τον Έλληνα δημοσιογράφο στο εστιατόριο όπου εργαζόταν.

Αντάλλαξαν τηλέφωνα και ο δημοσιογράφος κάλεσε τον διανομέα στο διαμέρισμά του λίγες ημέρες μετά τη γνωριμία τους.

Τις πληροφορίες αυτές ανήρτησε στο Διαδίκτυο η αιγυπτιακή ιστοσελίδα eremnews.com.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας είπε στην αστυνομία πως όταν επισκέφθηκε το διαμέρισμα του Νίκου Κάτσικα, εκείνος τον ρώτησε για την οικονομική του κατάσταση. Όταν ο διανομέας απάντησε ότι ήταν φτωχός, ο δημοσιογράφος φέρεται να του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά με χρηματικό αντάλλαγμα.

Κατά την αστυνομία του Καΐρου, φαίνεται να είχε αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση μεταξύ των δύο ανδρών σχεδόν μία εβδομάδα πριν από το έγκλημα.

Κατά την Εισαγγελία του Καΐρου, και πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα του eremnews.com, ο δράστης επισκέφθηκε αρχικά τον δημοσιογράφο στο σπίτι του και, αφού πρώτα συνευρέθηκαν ερωτικά, στη συνέχεια τον μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Αμέσως μετά αφαίρεσε από το διαμέρισμα του θύματος χρήματα και τιμαλφή και τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης δεν άργησε να ταυτοποιηθεί, με αποτέλεσμα η αστυνομική διεύθυνση ασφαλείας της περιοχής Γκίζας του Καΐρου να φτάσει γρήγορα στα ίχνη του και να τον συλλάβει.

Πάντα κατά την Εισαγγελία, ο συλληφθείς έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημά του και του έχουν απαγγελθεί βαριές κατηγορίες.

zougla.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...