17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σεπόλια: Εδώ και ενάμιση χρόνο ο συστηματικός βιασμός της 12χρονης – Ερχονται 16 νέες ταυτοποιήσεις

Ημερομηνία:

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την εξοργιστική υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο MEGA, οι βιασμοί του 12χρονου κοριτσιού ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή περίπου 1,5 χρόνο πριν. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνές τους σε 16 πρόσωπα που φέρεται να έχουν ασελγήσει στο κορμάκι της, όπως φέρεται να είπε το παιδί. Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης καθώς και στο κινητό του 53χρονου αλλά και τον φορητό υπολογιστή του για περισσότερα στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, το ίδιο το 12χρονο παιδί έχει καταγγείλει ότι την έχουν βιάσει αυτοί οι 16 άνδρες στο διάστημα του 1,5 χρόνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιχειρείται να ταυτοποιηθούν οι 16 βιαστές από τις τηλεφωνικές κλήσεις του 53χρονου και από τις συζητήσεις στο δωμάτιο διαδικτυακών συνομιλιών στο σάιτ ραντεβού ενηλίκων, όπου κλείνονταν τα ραντεβού. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ήδη έχει συλληφθεί ο 42χρονος που κατηγορείται ότι έχει βιάσει το παιδί. Τον 42χρονο πατέρα τριών ανήλικων κοριτσιών συνέλαβαν οι αστυνομικοί μετά την πρώτη εξέταση του κινητού του 53χρονου. Μάλιστα, ο 42χρονος φέρεται να είχε καταχωρηθεί στις επαφές του 53χρονου ως «πελάτης». Οι αστυνομικοί έδειξαν το πρόσωπο του 42χρονου στο παιδί και αυτό φέρεται να τον αναγνώρισε ως έναν από αυτούς που το είχαν βιάσει.

Ένα ερώτημα που υπάρχει για τους 16 «πελάτες» είναι αν έχουν βιάσει το παιδί πάνω από μία φορά. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να τους ταυτοποιήσουν και να δείξουν φωτογραφίες τους στο παιδί έτσι ώστε να προχωρήσουν στις συλλήψεις τους. Πάντως, 213 υπολογίζεται ότι είναι εκείνοι που έχουν επικοινωνήσει με τον 53χρονο μαστροπό και βιαστή της 12χρονης. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο 53χρονος δεν έχει προλάβει να διαγράψει πολλά στοιχεία από το κινητό και τον υπολογιστή του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...