20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σεπόλια: Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες της μητέρας με τη σύζυγο του παιδοβιαστή

Ημερομηνία:

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας στα Σεπόλια με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι.

Όπως φαίνεται στην υπόθεση εμπλέκεται και η μητέρα της ανήλικης και γι’ αυτό το λόγο οδηγήθηκε σήμερα στη δικαιοσύνη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντοπίστηκαν τραπεζικά εμβάσματα από τους κατηγορούμενους προς τον λογαριασμό της μητέρας, κάτι που δεν αρνήθηκαν οι συνήγοροι της 37χρονης.

Οι συνομιλίες της μητέρας με τη σύζυγο του μαστροπού

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα είναι συνεχείς, με τις συνομιλίες που είχε η μητέρα της 12χρονης με τη σύζυγο του βιαστή και μαστροπού του μικρού παιδιού να βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Η εκπομπή Tlive παρουσίασε τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες από τις 3 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν γίνει η καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού έως τις 8 του ίδιου μήνα.

Οι εν λόγω επικοινωνίες δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αμέσως μετά την απολογία της την ερχόμενη Δευτέρα, θα συμπεριληφθούν.

Όλα τα μηνύματα της μητέρας με τη σύζυγο του 53χρονου, λίγες ώρες πριν από την καταγγελία:

Μητέρα 12χρονης: Σας παρακαλώ πολύ πρέπει να επικοινωνήσουμε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια.

Ακολουθεί μία αναπάντητη κλήση.

Τότε η μητέρα της 12χρονης στέλνει στη σύζυγο του 53χρονου τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο άνδρας της στο ανήλικο κοριτσάκι. Στις 13:29 πραγματοποιείται μια φωνητική κλήση διάρκειας 9 λεπτών, ενώ η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει να στέλνει στη σύζυγο του κατηγορούμενου τα άσεμνα μηνύματά του προς τη 12χρονη.

Στις 13:59 της ίδια ημέρας η μητέρα της 12χρονης ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

«Εγώ με όλα αυτά τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου, πάω στο τμήμα για καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου» γράφει.

Ακολουθούν δύο κλήσεις, μία ηχητική και μία φωνητική και στις 15:07 η μητέρα του 12χρονου στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στη σύζυγο του 53χρονου λέγοντας της πως η ίδια δεν θέλει να φτάσουν στα άκρα αλλά την πιέζει η θεία του παιδιού που ανακάλυψε τα μηνύματα της φρίκης.

"google ad"

«Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να καταστραφούν δύο οικογένειες, όπως το είπες, αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δεν μπορώ να την ηρεμήσω. Πήγαν τα παιδιά λίγες μέρες να περάσουν καλά και κοίτα τι έχει γίνει. Δεν ξέρω ποιον να συγκρατήσω, γιατί δεν είμαι καλά κι εγώ με όλα αυτά. Κι εγώ να μην κάνω κάτι, είναι αποφασισμένη εκείνη κι αν δεν κάνω κάτι εγώ να το αναφέρω στην αστυνομία θα πάει μόνη της και θα έρθουν από εδώ να με καλέσουν, καταλαβαίνεις τι γίνεται… Είναι ένα ανήλικο παιδί. Πώς θα το αφήσω έτσι όλο αυτό να μην καταστραφεί το τέρας; Θα τον λυπηθώ;» Αυτά μου λένε. «Γιατί το αφήνεις έτσι;» μου λένε. Με παίρνουν από το νησί τηλέφωνο συνέχεια. Τι να πωωωωωω;» γράφει το sms.

Ακολουθεί μια ακόμη αναπάντητη κλήση.

Στις 10:00 το βράδυ η μητέρα του κοριτσιού πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και κάνει την καταγγελία.

Τρεις ημέρες μετά την καταγγελία στις 6 Σεπτεμβρίου στέλνει και πάλι μηνύματα στην σύζυγο του 53χρονου.

Μητέρα 12χρονης: «Καλησπέρα»

Σύζυγος 53χρονου: «Καλησπέρα»

Στις 21:30 η σύζυγος του κατηγορούμενου πραγματοποιεί μία φωνητική κλήση 11 λεπτών με τη μητέρα του κοριτσιού να της απαντά με μία… καρδιά. Οι δύο γυναίκες συνομιλούν για δύο λεπτά.

Την επόμενη ημέρα στις 8 Σεπτεμβρίου η επικοινωνία των δύο γυναικών ξεκινά με μία αναπάντητη κλήση. Την ίδια ημέρα και ενώ έχει προηγηθεί η καταγγελία στην αστυνομία, η μητέρα του κοριτσιού ζητά από τη σύζυγο 100 ευρώ για να πάει τη μικρή στο γιατρό.

Μητέρα 12χρονης: Θέλω 100 ευρώ. Να πάω το παιδί με ΤΑΧΙ σε γιατρό και να πληρώσω τον γιατρό. Περιμένω την απάντησή σου για σήμερα.

Οι δύο γυναίκες μιλούν για 5 λεπτά και γίνεται μία ακόμη αναπάντητη κλήση.

Η μητέρα της 12χρονης συνεχίζει να ζητά χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου λέγοντάς της πως έχει παγώσει την υπόθεση και γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται τη βοήθειά της, την οποία έχει… καιρό να ζητήσει.

Μητέρα 12χρονης: «Καλησπέρα. Τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. 10 η ώρα στο σημείο που με περιμένεις, απάντησε μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ».

Στις 5:00 το απόγευμα πραγματοποιείται άλλη μία αναπάντητη κλήση.

Η μητέρα συνεχίζει να ρωτά τη σύζυγο αν θα βρεθούν εκεί που συνηθίζουν να συναντιούνται.

Μητέρα 12χρονης: «Θα είσαι στις 10 η ώρα εκεί που συναντιόμαστε ναι ή όχι;»

Η σύζυγος του 53χρονου εξακολουθεί να μη της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει τις αναπάντητες κλήσεις.

Την επόμενη ημέρα και ενώ η σύζυγος δεν της έχει απαντήσει, η μητέρα της 12χρονης στέλνει ξανά μηνύματα.

Μητέρα 12χρονης: «Καλημέρα. Δεν μου απάντησες χτες».

Η σύζυγος εξακολουθεί να μην της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού της τηλεφωνεί δύο φορές χωρίς και πάλι να πάρει απάντηση.

Την ίδια ημέρα στις 14:37 η μητέρα του άτυχου κοριτσιού στέλνει ένα ακόμη μήνυμα.

Μητέρα 12χρονης: «Τι κάνεις; Καλησπέρα. Σε έπαιρνα και εχθές τηλέφωνο. Δεν το σήκωνες, ούτε μου απάντησες».

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...