15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σεπόλια: Το κινητό του Μίχου μίλησε – Παρίστανε την 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού

Ημερομηνία:

Ευρήματα από την εφαρμογή του Blindchat βρέθηκαν στο κινητό του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με  τελευταία στοιχεία από τα εγκληματολογικά  εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ  διαπιστώνεται ότι ο Ηλίας Μίχος παρίστανε τη 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού.

Στο κινητό του Μίχου βρέθηκαν όλα τα στοιχεία της μαστροπείας μέσα από  τις εφαρμογές όπου έκλεινε τα ραντεβού βιασμών της 12χρονης.

Στην απολογία του, ο Ηλίας Μίχος, επιχειρούσε να προκαταλάβει τις εξελίξεις λέγοντας πως η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό, στην προσπάθειά του να χτίσει άλλοθι για τις φρικιαστικές του πράξεις.

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά  χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε».

Αυτό είχε τόνισε στην απολογία του 0 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ