20.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Σεροπιάν: Άγχος εντός έδρας

Ημερομηνία:

Δηλώσεις στη ΝΕΑ Τηλεόραση έκανε ο προπονητής του Α.Ο.Χανιά Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τη Γλυφάδα, στην πίεση που έχουν οι παίκτες του εντός έδρας, αλλά και στο θέμα της αλλαγης έδρας.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ είπε για το ματς με τη Γλυφάδα:Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε, με καλή εμφάνιση αυτό που μας αναλογεί.

Για την πίεση που δέχονται οι ποδοσφαιριστές του στα εντός έδρας ματς: Υπάρχουν κάποιοι φίλαθλοι του ΑΟΧ που από το πρώτο δεκάλεπτο αρχίζουν να γκρινιάζουν και να μουρμουράνε στα εντός έδρας παιχνίδια μας! Το γεγονός αυτό προκαλεί πίεση στους παίκτες μας καιι τους δημιουργεί πρόσθετο άγχος. Είναι παράλογο αυτό, αλλά εν πάση περιπτώσει, αυτή την ομάδα έχουμε, αυτούς τους παίκτες έχουμε και έτσι θα πορευτούμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό!

Σε ότι αφορά το γήπεδο της Μοναχής Ελιάς: Θεωρώ πολύ δυσκολο να παίξουμε στη Μοναχή Ελιά… Το γήπεδο θέλει πολλές βελτι’ωσεις και δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρει άδεια για τη Γ’ Εθνική. Θα δούμε στο επόμενο διάστημα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραλίες: “Κύμα” καταγγελιών και στην Κρήτη για τις αυθαιρεσίες

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες πολιτών, μέσω της νέας εφαρμογής MyCoast,...

Το εγκαταλειμμένο Μνημείο Τιμής για την Μάχη της Κρήτης

Σήμερα, 83 χρόνια μετά από τη Μάχη της Κρήτης,...