21.8 C
Chania
Thursday, May 16, 2024

Σε ένα μήνα (27/5) η Γενική Συνέλευση του ΑΟΧ

Ημερομηνία:

Σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου που πάρθηκε στην υπ’ αριθμόν 43 συνεδρίαση της 23/04/2013 και σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρίας Α.Ο. ΧΑΝΙΑ Π.Α.Ε. σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 27η Μαΐου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 στα γραφεία του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ στην οδό Α. Παπανδρέου 57, με θέματα ημερήσιας διατάξεως:

  1. 1)Aνάγνωση των εκθέσεων διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της εταιρίας για τον ισολογισμό της κληθείσας χρήσεως 30/06/2012
  2. 2)Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 30/06/2012
  3. 3)Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του προϊσταμένου του λογιστηρίου και του ελεγκτή από κάθε ευθύνη για την κληθείσα χρήση.
  4. 4)Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
  5. 5)Εκλογή ελεγκτών τρέχουσας χρήσεως.
  6. 6)Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Επίσης, μπορεί να περιληφθεί και οποιοδήποτε άλλο θέμα για το οποίο απαιτείται απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και μάλιστα ανεξάρτητα εάν αυτό προϋποθέτει ή όχι τροποποίηση του καταστατικού.

Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων, για να έχουν δικαίωμα παράστασης στην Γενική Συνέλευση, πρέπει κατά το Νόμο και το καταστατικό να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο ταμείο της εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε μία τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλλουν στην εταιρία τα αποδεικτικά καταθέσεως των τίτλων τους και τα τυχόν πληρεξούσιά τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνελεύσεως.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, με τα ίδια θέματα, στις 14 Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή στις 20.00 στον ίδιο χώρο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ Νίκο Παπανδρέου

Με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Παπανδρέου, συναντήθηκε...

Τι τρέφει την ένταση στην Σλοβακία

Του Κώστα Ράπτη Η απόπειρα κατά της ζωής του Ρόμπερτ...

Διαμαρτυρία εργαστηριακών γιατρών έξω από την Περιφέρεια Κρήτης

Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποιούν...

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της 40χρονης

Άλλη μια -όπως όλα δείχνουν γυναικοκτονία– συγκλονίζει τη χώρα...