21.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Σε εξάμηνη αργία ο γνωστός γιατρός του ΠΑΓΝΗ για το “φακελάκι”

Ημερομηνία:

Σε εξάμηνη αργία έχει τεθεί, με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του, τον Ιούνιο, ο χειρουργός του ΠΑΓΝΗ ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος πάντως επανέλαβε ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα, αν και συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, και ότι η καταγγελία σε βάρος του είναι ανυπόστατη. Ισχυρίστηκε ότι τον παγίδευσαν και ότι δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτή την άδικη καταγγελία. Είπε μάλιστα ότι φέρθηκε πολύ καλά στον ασθενή και αυτή η ανυπόστατη καταγγελία ήταν… η ανταμοιβή του.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψή του έγινε αφού ο 46χρονος είχε φύγει από το γραφείου του γιατρού. Είχε προηγηθεί η καταβολή 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα μέσα σε ένα φάκελο. Ο γιατρός, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, πήρε αρχικά τον φάκελο και τον έβαλε στο συρτάρι χωρίς να τον ανοίξει. Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί τον έπιασαν να έχει στο χέρι του τυλιγμένο σε ρολό τα 400 ευρώ και άλλα 250 ευρώ. Σε έρευνα στο συρτάρι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ανοιγμένοι φάκελοι, εκ των οποίων ο ένας ανήκε στον 46χρονο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ