18.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Σε δίκη για φορολογική απάτη η πριγκίπισσα της Ισπανίας

Ημερομηνία:

Ο τίτλος της πριγκίπισσας δεν την γλίτωσε από τα δίχτυα της δικαιοσύνης. Σε δίκη παραπέμφθηκε η πριγκίπισσα Κριστίνα της Ισπανίας για την εμπλοκή της σε φορολογική απάτη που διέπραξε ο σύζυγος της.

Οι κατηγορίες εις βάρος της εντάσσονται στο πλαίσιο της έρευνας για τις δραστηριότητες του συζύγου της, Ινιάκι Ουρνταγκαρίν, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων από δημόσιους πόρους μαζί με τον συνεταίρο του Ντιέγο Τόρες, όταν ήταν πρόεδρος της εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, του ινστιτούτου Noos

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που κάποιο μέλος της ισπανικής βασιλικής οικογενείας θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η Κριστίνα και ο σύζυγός της αρνούνται τις κατηγορίες.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΑΔΕΣ

Του Κώστα Μανιάτη Πώς αυτή η νέα τάση επιβαρύνει τις...

Eurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνα Σάττι σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου που αξίζει να ακούσεις

Τα αποτελέσματα του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024 διαδέχθηκε η συνέντευξη...

Χαμός με Πολάκη – Γεροτζιάφα: “Ελεεινός επιστήμονας, μας το παίζει και grande αριστερός”

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας με τον Παύλο...