12.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Σε Δημοτική Αγορά και ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου η Ντόρα Μπακογιάννη

Ημερομηνία:

Σειρά συναντήσεων με τους καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς αλλά και με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου είχε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε σχετική ανάρτησή της αναφέρει για τη συνάντηση στο ΚΤΕΛ:

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού πολλοί κλάδοι της ελληνικής οικονομίας έχουν χτυπηθεί και ένας από αυτούς είναι και τα ΚΤΕΛ, καθώς συνέχιζαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα στη κρίση, με πολύ λιγότερους επιβάτες. ⠀

Είναι δεδομένη η στήριξη της κυβέρνησης στα ΚΤΕΛ, για να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τους και αυτό γίνεται σε δύο άξονες. ⠀

Ο πρώτος είναι η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιχορήγησης των επιχειρήσεων με μειωμένο τζίρο και ο δεύτερος είναι η εκπλήρωση μίας παλιάς υποχρέωσης της ελληνικής πολιτείας προς τους ιδιοκτήτες λεωφορείων των ΚΤΕΛ, που αφορά στην εκταμίευση της επιδότησης για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων τους.⠀

Τόνισα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κρατήσουμε τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, δηλαδή την αυστηρή χρήση μάσκας στα ΜΜΜ.⠀

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου.⠀

Όσον αφορά την Δημοτική Αγορά Χανίων, σε σχετική ανάρτηση αναφέρει τα εξής για τη σημασία ανακατασκευής της:

Σήμερα επισκέφθηκα τη Δημοτική Αγορά Χανίων, την ψυχή των Χανίων.⠀

Για όλους εμάς που ζήσαμε στα Χανιά και θυμόμαστε την Παλιά Αγορά, δεν υπάρχει πιο σημαντικό έργο από αυτό της ανακατασκευής της Δημοτικής Αγοράς. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο πνοής καθώς θα κατασκευαστεί μία σύγχρονη και λειτουργική αγορά για τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της πόλης. ⠀

Σε συνεργασία με το Δήμο το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους, και θα είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας των Χανίων.⠀

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...