26.8 C
Chania
Saturday, May 25, 2024

Σε δολοφονία από τον σύζυγό της και όχι σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος 47χρονης στο Κολυμπάρι

Ημερομηνία:

Αν και αρχικά οι πρώτες πληροφορίες oδηγούσαν στην εντύπωση ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, τελικώς ο θάνατος της 47χρονης γυναίκας στην Καμάρα Κολυμπαρίου οφείλεται σε δολοφονία από τον σύζυγό της.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν το βράδυ της Τρίτης, από τον δράστη. Η γυναίκα έφερε τραύμα από όπλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για αυτοκτονία.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Βουκολιών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Τελικώς όμως, από τη συνδυαστική ανάλυση των στοιχείων της αυτοψίας και των λοιπών δεδομένων της έρευνας, από τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 49χρονος ενέχεται στην ανθρωποκτονία της συζύγου του, ενώ ο ίδιος επιχείρησε να παρουσιάσει την υπόθεση ως αυτοχειρία.

Από την έρευνα που έγινε στην οικία, όπου διέμενε ο 49χρονος δράστης και η 47χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 4 πιστόλια, και 5 γεμιστήρες,
  • 2 κυνηγετικά όπλα
  • 266 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
  • 2 κάλυκες, και σπρέι πιπεριού,
  • σουγιάς με μήκος λάμας 9 εκ.,
  • μαχαίρι με μήκος λάμας 11 εκ. και μεταλλική λάμα μήκους 26 εκ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ