17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Σε παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο καλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Ενότητα»

Ημερομηνία:

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «η Ενότητα» στα πλαίσια των αγροτικών κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει από τους προηγούμενους μήνες, θα συμμετέχει στο παγκρήτιο συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου με προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο και καλεί τους αγρότες των Χανίων να δώσουν το δυναμικό τους παρών, να φωνάξουν ένα βροντερό ΟΧΙ στην άδικη φορολογία των αγροτών και παράλληλα να δώσουν ένα μαζικό και ηχηρό μήνυμα αντίδρασης στις πολιτικές της εξαθλίωσης.

Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση την άμεση απόσυρση όλων των νόμων, διάλογο από μηδενική βάση, ο οποίος ως τώρα δεν έγινε για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα μόνο για το καθαρό εισόδημά μας.

Καλούμε όλους τους αγρότες αλλά και το Χανιώτικο λαό με την παρουσία του να στηρίξει τον αγώνα μας αυτό για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την πολιτική αυτή που έχει οδηγήσει τους αγρότες αλλά και όλο τον Ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει έως την Τετάρτη το μεσημέρι και να δηλώσει συμμετοχή στα τηλ. 2821094732 – 6937342455

Ο πρόεδρος: Μπικάκης Γεώργιος
Ο γραμματέας: Βαρουξάκης Μανώλης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...