15.8 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Σε Σχολεία του Ακρωτηρίου η Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

H Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, θα βρίσκεται αύριο, Τετάρτη 28/3/2012, στο Δημοτικό Σχολείο Παζινού, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Χωραφακίων.

Οι μικροί μαθητές κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Κινητής Βιβλιοθήκης στα σχολεία τους, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του βιβλίου και να διαβάσουν έργα των αγαπημένων τους συγγραφέων.

Στους στόχους άλλωστε του συγκεκριμένου εγχειρήματος περιλαμβάνεται η προώθηση του βιβλίου και της αναγνωσιμότητας.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γροιλανδία: Η Μόσχα εκφράζει «σοβαρή ανησυχία» για την αποστολή επιπλέον νατοϊκών δυνάμεων

Η ρωσική διπλωματία εκφράζει «σοβαρή ανησυχία» σχετικά με την...

Μητρόπολη Κισάμου: Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο

Θωρακίζεται, ακόμα περισσότερο, το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και...

«Όμηροι» 400.000 πτυχιούχοι ΤΕΙ επτά χρόνια μετά την ανωτατοποίηση – Παρέμβαση από την Κρήτη

Σε καθεστώς παρατεταμένης αβεβαιότητας παραμένουν χιλιάδες απόφοιτοι, την ώρα...

Πολυτεχνείο Κρήτης: Στην Αθήνα η παρουσίαση του τόμου ” Διάλογοι Αρχιιτεκτονικής”

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο...