12.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

Σε όλη τη χώρα θριάμβευσε η Γεννηματά εκτός από την Κρήτη

Ημερομηνία:

156.103 πολίτες προσήλθαν στα 827 εκλογικά τμήματα που στήθηκαν για τον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κεντροαριστεράς.

Η Φώφη Γεννηματά που ήταν και νικήτρια έλαβε  87.230 ψήφους και ποσοστό 56,75% ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε 66.483 ψήφους.

Όπως φαίνεται και στον χάρτη, η Φώφη Γεννηματά επικράτησε σε όλες τις περιφέρειες πλην της Κρήτης όπου πρώτος βγήκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

kentroaristera-mesa kentroaristera-mesa1

 

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Ελπίδες για τον 33χρονο γιατρό – Μαρτυρία ότι εθεάθη κοντά στο Ρέθυμνο

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο γιατρό από την Κρήτη,...

Μερτς: Οι ΗΠΑ αντί να τηρούν το διεθνές δίκαιο, ασκούν πολιτική ισχύος και συμφέροντος

«Καθαρή πολιτική ισχύος» ασκούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο...

Το Ιράν κατηγορεί ΗΠΑ και Ισραήλ για βία «τύπου ISIS» στη δική του εκδοχή για τις διαδηλώσεις

Η κυβέρνηση του Ιράν συνέταξε έναν φάκελο 58 σελίδων, στον οποίο...

SYNKA: Ανοιχτά καταστήματα τις επόμενες δύο Κυριακές σε Αγίους Αποστόλους και Κουνουπιδιανά

Ειδικό ωράριο λειτουργίας ανακοίνωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στα...