18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Σημαντική διάκριση για τον γεωπόνο – ερευνητή της ΖΕΝ AGRO PC Κωνσταντίνο Χαρτζουλάκη

Ημερομηνία:

Ο επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας ZEN AGRO PC Ευφυής Γεωργία – Γεωργικοί Σύμβουλοι, Χαρτζουλάκης Κων/νος, Γεωπόνος-Ερευνητής, τ. Δ/ντής του Ινστιτούτου Ελιάς & Υποτροπικών Φυτών Χανίων περιλαμβάνεται στο 2% των πιο σημαντικών επιστημόνων στον κόσμο, σύμφωνα με την πρόσφατη ταξινόμηση της μελέτης των Baas J, Boyack K, Ioannidis JPA., (2021) του Stanford University, του εκδοτικού οίκου Elsevier, που δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021 με τίτλο «Updated science-wide author databases of standardized citation indicators” (https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/3), όπου περιέχει την ανανεωμένη λίστα κατάταξης με τους πιο σημαντικούς επιστήμονες στον κόσμο σε διάφορους επιστημονικούς τομείς.

Η λίστα αυτή ανακοινώνεται κάθε χρόνο και αξιολογεί την απήχηση του επιστημονικού έργου για περισσότερους από 8.000.000 επιστήμονες ανά τον κόσμο, ταξινομώντας τους σε 22 επιστημονικά πεδία και 176 υποπεδία.

Στη λίστα περιλαμβάνονται οι κορυφαίοι 100.000 επιστήμονες παγκοσμίως από όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και το 2% των κορυφαίων επιστημόνων του επιστημονικού τους υποπεδίου.

Από την Ελλάδα στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται 845 επιστήμονες μεταξύ των οποίων 3 από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...