20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σκέψεις: Κάτω τα βρωμόχερά σας

Ημερομηνία:

Του Ανδρέα Σπανουδάκη

Ο πρόεδρος του Συλλόγου το “Χαμόγελο του παιδιού” κ. Γιαννόπουλος αποκάλυψε ότι ο υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης του ζήτησε να μη δώσει παραπέρα έκταση στο θέμα.

Ασυμβίβαστοι και αδιάλλακτοι στη πίστη μας και στον ανθρωπισμό μας ας ενώσουμε όλοι τις φωνές μας κι ας φωνάξουμε “Κάτω τα βρωμόχερά σας λαμόγια” απο το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Είναι αυτοί που ως εφιάλτες της πολιτικής και οικονομικής ελίτ, απο το ύψος και την δύναμη που έχουν, δηλητηριάζουν τη δημόσια ζωή.

Ύψιστο χρέος της κοινωνίας μας που αισθάνεται άλγος και  αγανάκτηση λόγω των απεχθών πράξεών τους, να τους πολεμήσει, ακούραστα και αδιάκοπα μέχρι να απαλλαγούμε απο την εμετική παρουσία τους.

“Κάτω τα βρωμόχερά σας” ρεζίληδες, μα’ι’μούνια, τσόκαρα απο το “Χαμόγελο του Παιδιού” των παιδιών μας.

Τιμή και σεβασμό στον κ. Γιαννόπουλο που απονέμει ο Καβάφης “σ’ εκείνους που στη ζωή τους όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες”

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

«Μετά από πολλά χρόνια που κατατασσόταν στην τελευταία θέση μεταξύ των χωρών της Ε.Ε., η Βουλγαρία ανέβηκε 21 θέσεις στην 91η το 2021 χάρη σε μια κυβερνητική αλλαγή και την ελπίδα για βελτίωση. Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση, με τους δημοσιογράφους να εμποδίζονται τακτικά να καλύψουν θέματα από το μεταναστευτικό μέχρι την Covid-19» αναφέρουν στην έκθεσή τους οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα.

Τι θυμήθηκα τώρα: Την δήλωση του Βαγγέλη Γεωργακόπουλου δικηγόρου  του Νίκου Παπά που αφορούσε σ τη λειτουργία της Προανακριτικής:  «Η σημερινή απόφαση του Προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, κ. Σταύρου Κελέτση, περί δήθεν “κυριαρχικού δικαιώματος” του ιδίου (του προέδρου της Προανακριτικής)  να διαμορφώνει ελεύθερα και κατά τη βούλησή Του τα πρακτικά, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινοβουλευτική ιστορία και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία.”

Μετά απ’ αυτό, μόνο τούτο: “Να τη χέσω πατόκορφα τη Δημοκρατία σας!”  Έχουν και το απύθμενο θράσος να διαψεύδουν τους Δημοσιογράφους χωρίς Σύνορα.

ΠΑΝΤΟΥ  ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΣ

Επειδή είναι επίκαιρο: Σαν σήμερα το 2011 ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοινώνει το χαράτσι στα ακίνητα τότε ΕΕΤΗΔΕ τώρα ΕΝΦΙΑ που θα εισπράττεται μέσω ΔΕΗ και όπως είχε τονιστεί θα ήταν προσωρινό, ΜΟΝΟ!!!! για μια διετία.

Οι….. πονηρούληδες  έβγαλαν τον ΕΝΦΙΑ από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να βάλουν την ρήτρα αναπροσαρμογής την οποία ρήτρα είχε αδρανοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2017.  Προφανώς μας αρέσει να λένε το στιχάκι «του Έλληνα ο τράχηλος ζυγόν δεν σηκώνει» αλλά, μάλλον σαν αυτοκολακεία και μεγαλοφυή αυταρέσκεια ακούγεται.

"google ad"

Στιχάκι που πέρα από τον ακριβή λεκτικό προσδιορισμό του  ικανοποιεί τα ένστικτα των….ποπολάρων που κακοποιούνται και διασύρονται από τα κατά συρροή  ψεύδη του κ. καθηγητή που εμφανίζεται…. πληθωρικός   και στην πολιτική απάτη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...