26.6 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Σκουρλέτης: Επίδοξοι νταβατζήδες της Αριστεράς προσπαθούν να διαμορφώσουν την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Για επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα μίλησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στον Alpha 989.

Ο Π. Σκουρλέτης αναφέρθηκε σε «επίδοξους νταβατζήδες της Αριστεράς» που προσπαθούν να διαμορφώσουν την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος.

«Προφανώς υπήρξαν απανωτά δημοσιεύματα που κορυφώθηκαν την περίοδο των διακοπών. Επιχείρησαν μέσα από στοχοποίηση την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν προσπάθειες διαφόρων κέντρων να διαμορφώσουν τη συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει συνεδρίου. Εννοώ άτομα από το ευρύτερο προοδευτικό χώρο, όπως αυτοπροσδιορίζονται, που νομίζουν ότι κατέχουν το αλάθητο και δεν καταλαβαίνουν ότι στο τι κάνει ένα κόμμα ακολουθείται μια δημοκρατική διαδικασία», απάντησε στους επικριτές του.

Για το εγχείρημα του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ και κατά πόσο αυτό σημαίνει καθαρή μετατόπιση στο Κέντρο, ο Π. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι: «Με βάση τον πυρήνα των ιδεών και αρχών έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια αριστερή δύναμη που ποτέ δεν προσέγγιζε την πραγματικότητα σαν ένα κόμμα-σκαντζόχοιρος, ένα κόμμα περιθωρίου χωρίς να έχει τόλμη να βγαίνει μπροστά. Μιλάμε για μία δυναμική αριστερά που επιβεβαιώθηκε από το αποτέλεσμα, μπορεί να εκφράζει μεγαλύτερο μέρος του χώρου».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...