14.8 C
Chania
Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2026

Σκυλιά ξερίζωσαν τα γεννητικά όργανα 2χρονου αγοριού στο πάρτι των γενεθλίων του – Παλεύει για τη ζωή του

Ημερομηνία:

Ο δίχρονος Γιεγκόρ δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου στην πόλη Σέλιντοβ στην Ανατολική Ουκρανία. Τη μέρα των γενεθλίων του και ενώ στην αυλή του σπιτιού γινόταν πάρτι, ο μικρός έπαιζε με άλλα παιδάκια.

Εντελώς ξαφνικά δυο μεγάλοι γερμανικοί ποιμενικοί έσπασαν τον φράχτη και όρμησαν στο δίχρονο αγοράκι. Το δάγκωσαν άγρια σε όλο του το σώμα ενώ του ξερίζωσαν και τα γεννητικά όργανα. Οι γονείς αλλά και οι άλλοι καλεσμένοι έβλεπαν ανήμποροι να αντιδράσουν το περιστατικό.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Κίεβο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως εκτός από τα γεννητικά όργανα τα σκυλιά το είχαν δαγκώσει άσχημα στο πίσω μέρος του σώματος τους ενώ του είχαν σκίσει και τη μηριαία αρτηρία.


Η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου οι γονείς να διωχθούν ποινικά για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση του σε κίνδυνο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στην Κρήτη μέχρι αύριο Παρασκευή 3 Απριλίου 2026

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από ΕΜΥ/ΕΜΚ για Κρήτη έως 3/4/2026. Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη. Πορτοκαλί Προειδοποίηση Πολιτικής Προστασίας.

Η δίκη των εγκλημάτων των Τεμπών

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω...

Προγραμματική Σύμβαση για τη Στοματική Υγεία των Παιδιών στην Κρήτη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου για πρόγραμμα πρόληψης στοματικής υγείας 5.000 παιδιών.

Συνάντηση Καλογερή με δημάρχους Κισάμου και Σφακίων για την τεχνική υποστήριξη των Δήμων

Συνάντηση Καλογερή με δημάρχους Κισάμου και Σφακίων για την τεχνική υποστήριξη των Δήμων. Η Περιφέρεια Κρήτης αναλαμβάνει δράση για την επίλυση του προβλήματος.