24.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Σκότωσαν με φόλες αδέσποτα στην Χαλέπα που φιλόζωοι είχαν σώσει δυο φορές

Ημερομηνία:

Με ανάρτηση στη σελίδα facebook το  καταφύγιο ζώων “Η Κιβωτός του Νώε” γνωστοποίησε ένα φρικιαστικό γεγονός βίας σε ζώα.

 

Δύο αδέσποτα σκυλιά, εκ των οποίων το ένα με το όνομα “Υφαντής” είχε διασωθεί ήδη δύο φορές από δηλητηρίαση στην περιοχή της Χαλέπας, βρέθηκαν νεκρά τυλιγμένα σε τσουβάλια μέσα σε μία γούρνα.

Σε σχετική αναφορά στο zoosos.gr σημειώνονται τα εξής:

Σε προχωρημένη σήψη, νεκρά πνιγμένα σε μια γούρνα και κλεισμένα σε πράσινα τσουβάλια εντοπίστηκαν σήμερα από κατοίκους της Αγίας Κυριακής δύο αδέσποτα σκυλιά που σύχναζαν στην περιοχή της Χαλέπας Χανίων.Για το έγκλημα ενημερώθηκε σήμερα η Σίλκε Βρόμπελ που είναι μόνιμη κάτοικος Χανίων και ιδρύτρια του φιλοζωικού συλλόγου «Η Κιβωτός του Νώε» η οποία επί 30 χρόνια ασχολείται με την διάσωση και την φροντίδα αδέσποτων του νησιού.

TsouvaliAgiaKyriakiXania-1
Τα πτώματα των ζώων ο δράστης τα είχε ρίξει στη γούρνα στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που υπάρχει εκεί κοντά στη θάλασσα και τα είχε σκεπάσει με μια παλέτα. Οι περίοικοι που τα αναζητούσαν τα βρήκαν εκεί από την μυρωδιά της σήψης της σάρκας που σάπιζε.

TsouvaliSkylosHalepaXanion (2)Το σκυλί που βρέθηκε χθες στην παραλία της Αγίας Κυριακής.

Με τον ίδιο τρόπο στην ίδια περιοχή βρέθηκε χθες νεκρό άλλο ένα από τα αδέσποτα της περιοχής ο Υφαντής τον οποίο η κα Βρόμπελ – όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr – έσωσε δύο φορές από φόλα πριν από δύο μήνες.

Ο δράστης αδίστακτος και για την ώρα παραμένει άγνωστος…

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μόσχα προειδοποιεί για μοιραία τραγωδία αν οι Δυτικοί υποτιμήσουν την αποφασιστικότητά της

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα...

Σε ποιες περιοχές στα Χανιά απογορεύεται η κολύμβηση

Οι ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κρίνονται ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για...

MyCoast: «Βροχή» καταγγελιών στην πλατφόρμα για τις αυθαιρεσίες σε παραλίες – 150 καταγγελίες στα Χανιά

Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες για παράνομες ξαπλώστρες και όχι μόνο στην πλατφόρμα...