20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σκύλος, λύκος ή κάτι άλλο; Διχάζει βίντεο με γυναίκα που βγάζει βόλτα το κατοικίδιο της

Ημερομηνία:

Προβληματισμένοι είναι οι χρήστες του διαδικτύου από τα viral πλάνα μιας γυναίκας που βγάζει βόλτα το τεράστιο μυστηριώδες κατοικίδιό της στις ΗΠΑ, με κάποιους να λένε ότι είναι σκύλος και άλλους ότι πρόκειται για λύκο.

Τα πλάνα μοιράστηκαν στον ιστότοπο βίντεο -μπλογκ Worldstar χθες, με την λεζάντα: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν τι κρατούσε με το λουρί της αυτή η γυναίκα. Είναι λύκος ή σκύλος;».

Δεν είναι σαφές πού ακριβώς τραβήχτηκε το βίντεο, αν και ακούγεται μια μητέρα και τα παιδιά της να διαφωνούν στα αγγλικά για το τι είδους ζώο είναι το κατοικίδιο της γυναίκας. «Αυτό είναι πελώριο» ακούγεται να λέει ένα από τα παιδιά. «Είναι σκύλος ή λύκος;» τη ρωτάει η μητέρα της. «Είναι σκύλος μαμά! Το είδα να περνάει» απαντά το παιδί.

https://www.youtube.com/watch?v=1KuptzPn-N4

Από ιρλανδικό λυκόσκυλο μέχρι ύαινα: Διχάστηκε το ίντερνετ

Το βίντεο έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 προβολές. Φυσικά, πολλοί έσπευσαν να αναρωτηθούν αλλά και να εκφράσουν την άποψή τους για το τι είδους ζώο μπορεί να είναι. Αρκετοί επεσήμαναν την ομοιότητα του ζώου με τα ιρλανδικά λυκόσκυλα λόγω της δασύτριχης γκρίζας γούνας του και της ογκώδους παρουσίας τους. «Αν είναι ιρλανδικό λυκόσκυλο, τότε πρέπει να είναι μίξη για να μοιάζει με πραγματικό λυκόσκυλο γιατί η μουσούδα του δεν μοιάζει καθόλου με αυτή του ιρλανδικού» σχολίασε κάποιος.

Άλλοι αστειεύτηκαν πως το κατοικίδιο είναι ύαινα ή λυκάνθρωπος, ενώ ένας χρήστης πρότεινε πως είναι μίγμα δύο φυλών. «Αυτό είναι μισό λύκος, μισό γερμανικό ποιμενικό. Έχω κι εγώ ένα. Μεγαλώνουν κι άλλο. Εγώ είμαι 1,80 και μπορεί να φτάσει τα πόδια του στους ώμους μου. Αλλά είναι τόσο γλυκά, δε θα έκαναν κακό σε κανέναν».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Έβγαλε βόλτα τον λύκο του Τζον Σνόου» αναφερόμενος στον Σνόου – ένα από τα κουτάβια που υιοθέτησε και μεγάλωσε ο ήρωας του Game of Thrones. Ένας άλλος έγραψε: «Αυτός είναι ο τύπος σκύλου που είχαν οι Βίκινγκς στα πλοία».

Ιρλανδικό λυκόσκυλο

Πάντως, τα ιρλανδικά λυκόσκυλα συνήθως ζουν πιο σύντομη ζωή σε σύγκριση με άλλες φυλές (μεταξύ 6 και 10 ετών) λόγω του μεγάλου ύψους τους και του μεγάλου βάρους τους. Αρχικά εκπαιδεύτηκαν για να κυνηγούν θηράματα αλλά και να προστατεύουν τους ανθρώπους από τους λύκους. Είναι επίσης γνωστά για τη γλυκιά ιδιοσυγκρασία τους και περιγράφοντας ως «αξιοπρεπή, πιστά, υπομονετικά και γενναιόδωρα».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ