16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Σκύλος στον δρόμο»: Μία μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στα αδέσποτα

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του σχεδιασμού και υποστήριξης δράσεων για ευαισθητοποίηση των πολιτών στο σοβαρό θέμα των αδέσποτων ζώων παρουσιάζει την Θεατρική-Μουσική Παράσταση με τίτλο: «Σκύλος στο Δρόμο».

Η παράσταση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στη μουσική, διαδραστική παράσταση τραγουδούν οι: Ιωάννα Εμμανουήλ και Ρεγγίνα – Ευαγγελία Αποστολάκου, στην αφήγηση η Ιωάννα Παπαμόσχου ενώ τα κείμενα επιμελήθηκε η Γιόλα Αργυροπούλου. Ενορχήστρωση: Γιώργος Κωνσταντινίδης, διασκευή και ενορχήστρωση για τη Φιλαρμονική: Δημήτρης Βασμαρής.

Συμμετέχει επίσης, η παιδική και νεανική χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, υπό τη Διεύθυνση της κ. Λένας Χατζηγεωργίου και η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη Διεύθυνση της αρχιμουσικού κ. Δέσποινας Σκανδαλάκη.

Την εκδήλωση στηρίζουν ενεργά η Περιφέρεια Κρήτης, η Zero Stray Academy, οι φιλοζωικές ομάδες «Σείριος» και «Ζωφόρος» καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν κονσέρβες, ξηρά τροφή για γατούλες, παιχνίδια κ.λπ. πράγματα δηλαδή για την στήριξη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ