25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Σοβαρά τραυματισμένος με πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη ο 26χρονος από το τροχαίο στο Αρώνι

Ημερομηνία:

Στο νοσοκομείο Χανίων βαριά τραυματισμένος βρίσκεται ο 26χρονος συνεπιβάτης στην BMW που ενεπλάκη σε τροχαίο χθες στο Αρώνι.

Ο νεαρός νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και στα πλευρά ενώ λόγω της σφοδρής αιμορραγίες εισήχθη στη ΜΕΘ όπου οι γιατροί κατόρθωσαν να τον σταθεροποιήσουν με διαρκείς μεταγγίσεις αίματος. Η κατάσταση της υγείας του πάντως παραμένει κρίσιμη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι και αυτός σοβαρά τραυματισμένος δίχως να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του ενώ ελαφρότερα τραυματίστηκαν οι τρεις επιβαίνοντες στο άλλο αυτοκίνητο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ