25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι με το δίχρονο παιδί του

Ημερομηνία:

Μπαράζ καταγγελιών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, δέχονται τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές και στην Κρήτη, στον απόηχο των όσων τραγικών καταγράφηκαν με τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Στο πλέον σοβαρό από τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν, είχαμε μάλιστα και εμπλοκή της ΟΠΚΕ. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, το βράδυ της Τετάρτης, μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου προκειμένου να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από τον 35χρονο Ρομά σύζυγό της. Η γυναίκα επεσήμανε στους αστυνομικούς ότι αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι που διαμένουν, στην περιοχή της Θερίσου, γιατί φοβήθηκε για τη ζωή της.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι προκειμένου να συλλάβουν τον 35χρονο, ο οποίος ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, είχε κλειδαμπαρωθεί μέσα και αρνούνταν να βγει, φωνάζοντας και απειλώντας. Όταν διαπιστώθηκε ότι εντός του οικήματος βρισκόταν επίσης και το δίχρονο παιδί της οικογένειας, ζητήθηκε η συνδρομή της ΟΠΚΕ, προκειμένου να συλληφθεί ο άνδρας και να παραληφθεί με ασφάλεια το νήπιο.

Η αστυνομική επιχείρηση έληξε ευτυχώς χωρίς περαιτέρω προβλήματα, και ο 35χρονος λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου του ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για:

  • αρπαγή ανηλίκου,
  • επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’εξακολούθηση που συνιστά μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου και ψυχικού πόνου ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη,
  • επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος συντρόφου κατά την διάρκεια συμβίωσης που τελέστηκε ενώπιον ανηλίκου,
  • απειλή σε βάρος συντρόφου, και
  • απείθεια

και παραπέμφθηκε στην Ανακρίτρια. Ο 35χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ