15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σοκάρει η πρώην φίλη του δράστη της γυναικοκτονίας στη Ρόδο: “Πέρσι θα μπορούσε να ήμουνα εγώ”

Ημερομηνία:

Πέρσι, για τέσσερις μήνες βίωσε μία μαρτυρική σχέση με τον άνθρωπο που σκότωσε την 31χρονη στη Ρόδο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αμέσως μόλις άκουσε την περιγραφή του αυτοκινήτου και για την καραμπίνα η 39χρονη σκέφτηκε ότι ίσως πρόκειται για εκείνον, λίγο αργότερα καθώς γίνονταν γνωστές περισσότερες πληροφορίες βεβαιώθηκε. Η 39χρονη που μένει 300 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας της 31χρονης στη Ρόδο είχε και εκείνη ζήσει τον εφιάλτη αλλά στάθηκε πιο τυχερή, έζησε.

Ήταν μαζί του επί τέσσερις μήνες και μιλώντας στη Ροδιακή, περιγράφει τη σχέση τους:

«Ήταν κτητικός, ζηλιάρης… Στην αρχή μου παρουσιάστηκε σαν κύριος, τζέντλεμαν, με πρόσεχε, με νοιαζότανε, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Με τα προσωπικά του προβλήματα που είχε μετά από έναν τραυματισμό στο μάτι του, μ’ έκανε να τον λυπάμαι κάπως, και όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, άρχισε να αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα».

Η ίδια ήταν εκείνη που τον χώρισε, ενώ θυμάται τα προβλήματα στη σχέση:

«Ήθελε να έχει τον έλεγχο στο ντύσιμό μου, στους φίλους μου, σε κάποια έξοδό μου. Οτιδήποτε ήταν πέρα από εκείνον θεωρούσε ότι έτρωγε χρόνο από εκείνον. Ήθελε να συγκατοικήσουμε γρήγορα, να γνωριστούν οι οικογένειές μας γρήγορα, το έβλεπε πολύ σοβαρά, πολύ γρήγορα. Έβλεπα σημάδια περίεργα το οποία παράβλεπα γιατί είχε τα θέματα με το μάτι του, αλλά αυτά σοβάρευαν και έβλεπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτή η σχέση».

Μάλιστα, όπως λέει, όταν ήταν ήδη τρεις μήνες μαζί τη χτύπησε και της πήρε το κινητό, έβαλε ειδική εφαρμογή με την οποία άκουγε τα πάντα και είχε πρόσβαση σε προσωπικά της δεδομένα της εποχής εκείνης αλλά και παλαιότερα.

Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτή είναι η 31χρονη δασκάλα που σκότωσε ο πρώην φίλος της - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.09.2021

Δραπέτευσε και την κυνήγησε

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...