13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Σοκαρισμένη η Χανιώτισσα Ευτυχία Πενταράκη, ρεπόρτερ της ΕΡΤ στο Κιέβο: «Ρε μας ρίχνουν, μας βομβαρδίζουν!» | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η αγωνία διακρίνεται στην ένταση της φωνής της δημοσιογράφου στο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των βομβαρδισμών.

Οι ρεπόρτερ των ΜΜΕ που βρίσκονται στην Ουκρανία καθηλώνουν με όσα μεταφέρουν από την πρώτη γραμμή του πολέμου.

Στην Ουκρανία είναι και πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι οι οποίοι μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό της εξελίξεις και μάλιστα αρκετοί εξ’ αυτών έχουν κινδυνεύσει.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης (17/3), η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ευτυχία Πενταράκη, βρισκόταν στην περιοχή Ποντίλ εν μέσω βομβαρδισμών.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ του καναλιού, η δημοσιογράφος ήταν έξω από την πόλη και κατέγραψε τη στιγμή των πυρών. Τόσο η δική της αντίδραση όσο και του εικονολήπτη, Γιάννη Κολιγλιάτη συγκλονίζει.

Στο βίντεο ακούγεται η δημοσιογράφος με την αγωνία να διακρίνεται στην ένταση της φωνής της να λέει: «Εεεεεε, ρε παιδιά! Ρε π…τη μας ρίχνουν. Βομβαρδίζουν, παιδιά» ακούγεται να φωνάζει χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέραμε ποιος μας ρίχνει. Σκεφτόμασταν μόνο μήπως μια φωνή βοηθήσει να σταματήσουν να μας ρίχνουν», εξήγησε στην συνέχεια, στην ζωντανή σύνδεση η δημοσιογράφος.

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...