19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σοκ από δεύτερη αυτοκτονία στη Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες

Ημερομηνία:

Δεύτερο περιστατικό αυτοκτονίας συγκλονίζει τη Κρήτη καθώς χθες, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση της αυτοχειρίας στο Ηράκλειο αποκαλύφτηκε ότι ένας ακόμη άντρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμα που ενοικίαζε ένας 27χρονος

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι που ενοικίαζε στην Αμμουδάρα ένας νεαρός αλλοδαπός ο οποίος έμενε προσωρινά στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν 27χρονο Λιθουανό τον οποίο βρήκε κρεμασμένο η φίλη του τα μεσάνυχτα.
Ο συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε ο αλλοδαπός την τελευταία του πνοή παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε αυτοκτονία.
Φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση και η έρευνα των αστυνομικών αρχών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...