19.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Σοκ με την τραγωδία της οικογένειας στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία της οικογένειας των Ρώσων που βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές και μέσα σε λίγες ώρες … αποδεκατίστηκε με τη μητέρα της οικογένειας να αφήνει την τελευταία της πνοή την πρώτη ημέρα των διακοπών και τον πατέρα να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο παιδιά της οικογένειας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν μόνα χωρίς τους γονείς τους σε ένα ξένο τόπο μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους. Το ταξιδιωτικό γραφείο ενημέρωσε τους παππούδες τους καθώς τα παιδιά είχαν μείνει μόνα τους στο ξενοδοχείο που διέμενε η οικογένεια στη Χερσόνησο ενώ η υπόθεση προκάλεσε το ενδιαφέρον την Ρωσικής Πρεσβείας.

Πιο αναλυτικά, η οικογένεια ξεκίνησε να περάσει μερικές ημέρες ξεκούρασης, χαράς και διασκέδασης στην Κρήτη χωρίς να φανταστούν ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με τον πλέον χειρότερο τρόπο.

Ο λόγος για μια οικογένεια Ρώσων τουριστών, που έφτασε στην περιοχή της Χερσονήσου στα τέλη Ιουνίου.

Η μητέρα, 41 ετών εξέπνευσε το πρώτο 24ωρο των διακοπών,  ενώ ο πατέρας 45 ετών, την ίδια ημέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο ΠΑΓΝΗ.

Τα δύο παιδιά τους, 14 και 3 ετών, έμειναν μόνα στο ξενοδοχείο και το ταξιδιωτικό γραφείο ενημέρωσε παππούδες για να τα παραλάβουν, ενώ η υπόθεση προκάλεσε και το ενδιαφέρον της πρεσβείας της χώρας τους για το τι ακριβώς συνέβη.

Οι αρχές εξέτασαν με προσοχή την μυστήρια, όπως αρχικά φαινόταν, αυτή υπόθεση αλλά τα πράγματα ξεκαθάρισαν μετά και την ενημέρωση που είχαν από ιατροδικαστική και γιατρούς.

Όπως επισημάνθηκε από τους ειδικούς και οι δύο γονείς αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα!

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να έχει το ταξίδι τους αυτήν την τραγική κατάληξη και οι σκέψεις όλων και η φροντίδα έχει πέσει πάνω στα δύο παιδιά που έχουν υποστεί σοκ, κυρίως η 14χρονη κόρη της οικογένειας.

cretalive.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...

Αποτροπιασμός: Τρεις οι ανήλικοι της σεξουαλικής κακοποίησης από τον νονό και δάσκαλο μουσικής στο Ηράκλειο!

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου,...

Ευχαριστήρια επιστολή στο προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων

Κύριε δ/ντά, Θέλω με την παρούσα, μέσω της έγκριτης εφημερίδας...