16.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

ΣΟΚ: 53 παιδιά κακοποίησε σεξουαλικά ο προπονητής Ν. Σειραγάκης

Ημερομηνία:

Ο 47χρονος κρατούσε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του και υλικό παιδικής πορνογραφίας

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία γύρω από την αρρωστημένη δράση του παιδεραστή της Κρήτης, Νίκου Σειραγάκη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο 47χρονος προπονητής φέρεται να ασέλγησε σε συνολικά 53 ανήλικα αγόρια, ηλικίας 11 έως 15 ετών.

Οι καταθέσεις των παιδιών προκαλούν αίσθηση, ενώ ο 47χρονος προπονητής εκτός από τις αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες προέβαινε, κρατούσε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του και υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο εντόπισαν οι δικαστικές αρχές.

Έτσι, έντεκα μήνες μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του (τον Δεκέμβριο του 2011), οι δικαστικές αρχές κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις έρευνες, να συλλέξουν όλα τα στοιχεία και να ασκήσουν βαρύτατες ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, όλους αυτούς τους μήνες, τα παιδιά περνούσαν το κατώφλι της ανακρίτριας με τους γονείς τους και εξιστορούσαν τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του προπονητή τους.

Ο προπονητής κατηγορείται για:

1. τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια είκοσι πέντε ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό,

2. τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό,

3. αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατ’ ορθή μεταβολή της κατηγορίας,

4. τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση δεκατριών παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατ’ ορθή μεταβολή της κατηγορίας,

5. τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατ’ ορθή μεταβολή της κατηγορίας

6. ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατ’ ορθή μεταβολή της κατηγορίας και

7. κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά συνήθεια

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ